Strategie van de klant centraal bij integrale advisering

Inmiddels biedt SKN werk aan meer dan 200 medewerkers, waaronder een breed scala aan specialisten. Die groei vraagt vooral om verdere ontwikkeling. Hoe maak je bijvoorbeeld het potentieel van deze adviseurs bereikbaar voor klanten?

Lees interview

Home | Transparantieverslag

Een verrassend veelzijdige adviesorganisaties als Stolwijk Kennisnetwerk is continu in beweging. Dat is niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Wat drijft ons, onze medewerkers en onze partners? Hoe staan wij in het (zaken)leven? Lees ons transparantieverslag en je leert ons (nog) beter kennen.

En dat geldt niet alleen voor nu, ook in de komende tijd. Wij zorgen geregeld voor frisse, vernieuwende content in de vorm van nieuwe thema’s en/of verse interviews. Je vindt ze terug via het menu en soms uitgelicht op onze homepage. Daarnaast zullen wij deze website steeds verder uitbreiden met informatie vanuit onze specialisten en adviseurs. We zien jou dan ook graag geregeld bij ons terug.

Waarom dit transparantieverslag?

SKN is betrokken bij diverse initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en rondom andere maatschappelijke thema’s. Daarnaast biedt het kantoor bewust ruimte aan ontwikkeling van medewerkers, zodat zij zich kunnen ontpoppen tot specialisten die voor klanten waarde toevoegen. Nick: “In dit transparantieverslag diepen wij deze en andere thema’s verder – waar nodig ook cijfermatig – uit en laten wij medewerkers in alle openheid hun verhaal doen. Wij willen hiermee meer van onszelf laten zien. Daar voelen wij ons goed bij, we zijn immers trots op onze – in alle opzichten – groeiende organisatie.”

Stolwijk Kennisnetwerk

Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) bundelt een aantal kennisgebieden op financieel, bedrijfskundig, economisch en personeelsniveau. Vanuit deze verschillende disciplines hebben wij een 360 graden overview, zodat wij hen beter en vollediger kunnen adviseren.

De specialistische aanpak die SKN hanteert helpt ons om samen oplossingen te vinden. Dat vormt één van de belangrijkste redenen waarom wij ervoor gekozen hebben om deze netwerkorganisatie verder vorm te geven en nadrukkelijker in de markt te zetten.

4 krachtige pijlers onder duurzaam succes

Onze missie: als kennisorganisatie staat SKN voor toegevoegde waarde die eraan bijdraagt om onze relaties duurzaam succesvol te laten zijn. Om deze te kunnen verwezenlijken hanteren wij het model hiernaast, vier krachtige pijlers onder duurzaam succes.

Mensen werken klant- en marktgericht samen binnen SKN

Sterke merken, één kennisorganisatie

Thema's (ook interessant)

Eigen verantwoordelijkheid

Vertrouwen speelt een belangrijke rol binnen SKN. De laatste drie jaar wordt steeds meer toegewerkt naar een model van ...

Lees meer

Wet- en regelgeving | getallen

Binnen Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) hebben vooral Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten en Vitacon Luteijn HR Specialisten ...

Lees meer

Duurzaamheid

Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) onderkent het belang van energiebesparing in het bedrijfsleven. Overigens niet alleen vanuit ...

Lees meer

Arbeidsmarkt

Samen vérder De meeste van onze medewerkers zullen de vraag ‘wat waardeer je het meest aan SKN?’ beantwoorden ...

Lees meer