Skip to main content

Jouw parttime business controller

Als ondernemer of manager heb je dagelijks te maken met zaken die invloed kunnen hebben op je nachtrust. Welke risico’s loopt je organisatie? Liggen er kansen voor het grijpen? Hoe kun je efficiënter werken en tijd en middelen effectiever inzetten? Een business controller kan je helpen dit en meer in kaart te brengen en aan te pakken. En die vind je bij ons parttime. Wel zo handig.

Meer grip op jouw zaak krijgen? Bel of mail ons.

Parttime business controller brengt in kaart

Een business controller is een specialist die jou helpt bij het bewaken en besturen van je bedrijf. De controller brengt risico’s voor je in beeld, geeft jou handvatten voor risicobeheersing, geeft je mogelijkheden om je mensen en middelen efficiënter in te zetten en herkent kansen en geeft jou de mogelijkheid deze te benutten. Alles bij elkaar geeft een business controller je inzicht in wat er speelt in je organisatie, zodat je bewust keuzes kunt maken en je doelen kunt bereiken. En jouw extra voordeel met onze parttime business controller: de kennis en kunde van een fulltime business controller, maar je betaalt alleen voor de uren die je echt nodig hebt.

Parttime business controller doet meer dan controleren

Een parttime business controller brengt een frisse blik van buitenaf. Bovendien gaat het specialisme verder dan controle. Een controller helpt je ook bij het maken en implementeren van beleid en bij de vertaling naar concrete acties. Zo helpt een parttime business controller jou gericht en efficiënt je doelen te bereiken.

Over welk thema wil jij sparren? Klik en lees.

Waarom een parttime business controller van Stolwijk Kelderman?

Kennis van wet- en regelgeving? Innovatie werkmethodes? Vooruitstrevende tools en technieken? Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat we hierover beschikken. Een AFM-vergunning en SRA-lidmaatschap hebben we ook.

Maar het verschil maken we met:

  • Meer tijd voor jou en jouw onderneming
  • Regelmatig persoonlijk contact en jouw eigen vaste adviseur
  • Uitgebreide kennis en jarenlange ervaring
  • De slagkracht van een grotere organisatie maar met het hart in de regio
  • Transparantie over diensten en kosten

Én een groot netwerk met alle specialisten van Stolwijk Kennisnetwerk

Kies je namelijk voor onze accountantscontrole voor bedrijven, dan mag je ook bouwen op onze andere specialismen:

Zo heb je jouw organisatie snel op orde

Controle over je organisatie krijgen en houden? Risico’s beheersen en je organisatie toekomstproof inrichten? Bel of mail ons.