Skip to main content

Wij helpen jou met belastingaangifte advies je aangiften te optimaliseren

Belastingaangiften voor loonbelasting, vennootschapsbelasting en btw-aangiften horen er nu eenmaal bij. Uit ervaring blijkt dat het echter verstandig is om ze niet voor gewoon aan te zien en er toch de nodige extra aandacht aan te besteden. Onze fiscale specialisten optimaliseren je belastingaangiften, zodat je nooit te veel betaalt.

Goed advies kan jaar op jaar veel verschil maken

Beslissingen die je neemt (of nalaat te nemen) kunnen in de loop der jaren vergaande fiscale en financiële gevolgen hebben. Dit geldt ook voor je belastingaangiften, zoals voor loonbelasting en vennootschapsbelasting. Daarom is het aan te bevelen fiscaal advies in te winnen. Daarnaast kunnen wij je middels Horizontaal Toezicht veel helderheid en zekerheid bieden rondom je aangiften.

Horizontaal toezicht

Ben je rondom je belastingaangiften op zoek naar meer efficiency, een grotere zekerheid vooraf en minder discussies en fiscale controles achteraf? Profiteer dan van het convenant Horizontaal Toezicht voor accountantsorganisaties, dat wij en de Belastingdienst in 2010 ondertekenden. Het convenant bevestigt niet alleen de hoge kwaliteit van Stolwijk Kelderman, maar voorkomt ook veel administratieve lasten en onzekerheid.

  • Wij werken op basis van vertrouwen samen met de Belastingdienst
  • Mogelijke fiscale discussiepunten worden vóór de aangifte besproken met de Belastingdiens
  • Snel duidelijkheid en kortere wachttijden voor jouw aanslagen

Divers team fiscaal adviseurs

Bij Stolwijk Kelderman beschikken wij over een divers team van gedreven fiscaal adviseurs. Naast voor advies over belastingaangiften kunt u ook bij specialisten terecht met fiscale vragen over bijvoorbeeld:

  • vastgoed
  • bedrijfsoverdracht
  • vermogen & pensioen
  • werken over de grens
  • personen- en familierecht.

Wil jij je belastingaangiften optimaliseren?

Ben je benieuwd welke kansen jij nog onbenut laat rondom je belastingaangiften? Bel of mail ons.