Skip to main content

Samen op naar duurzaam succes

Als ondernemer, manager of bestuurder moet je anno nu van alle markten thuis zijn. En die markten veranderen continu. Dan is het wel zo prettig dat jij je kan focussen op de hoofdactiviteiten van jouw organisatie en dat je voor cijfers en processen kunt rekenen op onze scherpe blik en advies. Met specialismen in accountancy en fiscaliteit, maar ook met korte lijnen naar kenners van HRM, procesoptimalisatie, automatisering, overnames en meer.

Meer weten? Bel of mail ons.

Stolwijk Kelderman – Als je méér dan een accountant wilt

Werken we samen, dan heb je aan ons méér dan alleen een accountant. We zijn specialist in accountancy en fiscaliteit, beschikken over een WTA-vergunning en hebben een bovengemiddeld grote afdeling voor wettelijke controles. Maar naast de cijfers en onze diensten hebben we vooral oog voor wat bij jou en jouw organisatie past. En met de andere specialisten van Stolwijk Kennisnetwerk kunnen we op alle vlakken met je meedenken.

Eén partner voor bedrijfsadvies in de breedste zin

Klaar voor een accountant die meer voor jou doet dan de cijfers? Die jou ziet en hoort en je met zijn kennis en ervaring helpt om maximale waarde aan je organisatie toe te voegen? Bel of mail ons.