Skip to main content

Fiscaal advies rondom huwelijk, samenleven en overlijden

Waarom fiscaal advies van Stolwijk Kelderman bij vastgoedtransacties ?

 • Samenwerkende specialisten
  Onze specialisten werkt samen met een groot netwerk van echtscheidingsadviseurs, notarissen en advocaten
 • Advies op maat
  Je krijgt niet alleen financieel en fiscaal advies, maar ook over andere risico’s rondom samenleven, huwelijk, vermogensbeheer en overlijden
 • Persoonlijke begeleiding
  Je vertrouwde adviseur helpt jou waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Personen- en familierecht & erfrecht

Wie leeft gaat relaties aan en verbreekt deze soms na verloop van tijd. Wie overlijdt laat mensen achter. De daar tussen liggende periode kent meestal veel mooie momenten, maar herbergt ook risico’s.

Zaken die nu eenmaal bij het leven horen kunnen verstrekkende fiscale gevolgen hebben, daar sta je niet altijd even bewust bij stil. Wij richten ons op het wegnemen van fiscale risico’s en begeleiden jou op de fiscaal meest optimale route als het gaat om erfrecht of de fiscale aspecten van een echtscheiding.

Een belangrijke tip

Wacht niet te lang wacht met advies inwinnen. Want hoe eerder wij met jou aan tafel zitten, hoe meer (fiscale) mogelijkheden er zijn.

 • Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen bij de vormgeving van jouw huwelijk of samenwoning?
 • Heb je behoefte aan advies bij jouw scheiding of relatieverbreking?
 • Zoek je naar mogelijkheden om jouw opgebouwde vermogen zo gunstig mogelijk over te kunnen dragen aan de volgende generatie?
 • Of is er iemand in jouw omgeving overleden en heb je hulp nodig bij de fiscale afwikkeling daarvan?

Wij helpen je graag verder op weg

Bij al deze vragen kunnen wij jou van dienst zijn. Wij houden ons dagelijks bezig met dergelijke vraagstukken. Hierbij beperkt onze kennis zich niet tot fiscaliteit. Zo treden wij geregeld succesvol op als procesbegeleiders en/of samenwerkingspartners voor jouw eventuele andere (civiele) adviseurs.

Contact met een fiscaal specialist?

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Een specialist op het gebied van famielierecht en erfrecht staat je graag te woord.