Skip to main content

Stolwijk vanWijk – Jouw specialisten in bedrijfsovername en advies

De wereld verandert snel, de wereld van fusies en overnames nog sneller. En omdat er veel geld in omgaat, is het des te belangrijker dat jij je als ondernemer gesteund voelt door parate kennis en een schat aan ervaring. Je wilt bij de aan- of verkoop van een bedrijf of in een fusietraject kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk en verzekerd zijn van de beste deal. Een die niet alleen financieel aantrekkelijk is, maar die ook echt bij je past.

Met Stolwijk vanWijk heb je dat netwerk en staan er specialisten naast je die je kunnen begeleiden bij iedere stap. Met jouw wensen en resultaat op 1 en altijd verder kijkend dan puur de cijfers.

Meer weten? Bel of mail ons.

Cijfers met de menselijke maat

Als specialisten in fusie en overname kunnen we trajecten van a tot z met jou doorlopen. Leg je liever een deelvraagstuk of specifiek thema bij ons neer? Ook dat kan. Jij bepaalt en jouw belang staat centraal. Samen zorgen we voor heldere uitgangspunten en een zo eenvoudig mogelijk proces. Verder helpen we je ook met juridische en bedrijfseconomische aspecten, de bedrijfswaardering, de vraagprijs, onderhandelingen en meer.

Met succes een bedrijf kopen of verkopen?

Je wilt kunnen putten uit een uitgebreid netwerk? Specialisten aan je zijde hebben die voor jouw succes gaan, je stap voor stap meenemen en met hun kennis en ervaring de beste deal voor je rond maken? Bel of mail ons.