Skip to main content

De perfecte acquisitiekandidaat vinden

Welke toegevoegde waarde biedt Stolwijk vanWijk bij aankoop van een bedrijf?

 • Groot netwerk
  Je kunt erop vertrouwen, dat wij de markt, ons netwerk en potentiële kopers discreet (anoniem) benaderen en qua interesse peilen.
 • De perfecte acquisitiekandidaat
  Gebruik ons als verbindende schakel tussen koper en verkoper en we zorgen voor een perfecte match tussen acquisitiekandidaat en jouw ambities en expertise.
 • Professionele begeleiding
  Jarenlange ervaring en begeleiding van tal van transacties hebben ons veel kennis en ervaring gebracht. Durf de hoogste kwaliteit van ons te vragen.

Ik wil de juiste acquisitiekandidaat vinden

Je hebt een duidelijke (groei)strategie geformuleerd, waarin naar voren komt dat je op zoek bent naar een acquisitiekandidaat. Je wil groeien door over te nemen. Je weet ook aan welke eisen een over te nemen bedrijf moet voldoen. Maar hoe vind je nu jouw perfecte match?

Acquisitiekandidaten op jouw radar

Misschien heb je al een lijstje met potentiële kandidaten of ben je zelfs al benaderd voor een overname. Maar wij kunnen je ook helpen met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring in het begeleiden van transacties. We hebben toegang tot een groot aantal acquisitiekandidaten die mogelijk nog niet op jouw radar zijn verschenen. En die willen we graag aan jou voorstellen.

Maar dat is niet alles

We gaan nog een stap verder en zorgen ervoor dat de gekozen acquisitiekandidaat perfect aansluit bij jouw ambitie en expertise en bij de visie van jouw bedrijf. Wij fungeren als de verbindende schakel tussen kopers en verkopers, en we begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat de juiste match wordt gemaakt. We willen dat jij als ondernemer écht het verschil kunt maken in het bedrijf dat je overneemt.

Wij adviseren bedrijven over:

 • Toegevoegde waarde van de ideale acquisitiekandidaat binnen de bestaande (groei)strategie
 • Potentiële acquisitiekandidaten (wij zoeken en benaderen voor jou)

Het zoeken en vinden van het perfecte bedrijf om over te nemen

Vergroot jouw kans op succes en neem contact met ons op.