Skip to main content

Stolwijk Kennisnetwerk – Maakt graag kennis

En dat is niet alleen een woordspeling. We maken namelijk ook echt graag kennis, mét en vóór jou als ondernemer, manager of bestuurder.

We geloven daarbij in de kracht van samenwerking. Samen sta je sterker. Jij met ons team van specialisten achter je, wij met elkaars kennis en kunde. En dat werkt in jouw voordeel, want met Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) heb je één partij die jou verder helpt op financieel, bedrijfskundig, economisch en personeelskundig vlak.

Meer weten? Bel of mail ons.

Het voordeel van één partij die jou vérder helpt

Met meer dan 230 specialisten verdeeld over vier locaties zijn we groot genoeg voor resultaat en impact. Maar geen zorgen, we zijn klein genoeg voor persoonlijke aandacht en menselijk genoeg om jou en jouw organisatie écht te zien. Want het mag dan vaak om cijfers gaan, het is de mens die het verschil maakt.

360-graden overview en bedrijfsadvies

Binnen Stolwijk Kennisnetwerk bundelen we kennis en specialisme. Jij kiest: Ga je voor een afzonderlijke dienst of een bredere scope met een overview tot wel 360 graden?

De SKN-labels

Samen vormen we Stolwijk Kennisnetwerk:

Het zijn onze specialisten in accountancy en fiscaliteit die Stolwijk Kelderman en Stolwijk Philipsen vormen. Uiteraard met een omvangrijke controlepraktijk en WTA-vergunning van de AFM, vernieuwende real-time processen en digitale middelen, maar allesbehalve traditioneel. Je krijgt je eigen vertrouwde adviseur, die jou met korte lijnen naar onze andere netwerkcollega’s voorziet van bedrijfsadvies in de breedste zin. Zo krijg jij inzicht, pak je kansen en realiseer je doelstellingen.

Of het nu gaat om medewerkers, leidinggevenden of directies, onze collega’s van Vitacon Luteijn gaan ervoor om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Alles is ervoor in huis: een team Mens & Organisatie met focus op ontwikkeling en teams bouwen, een team Preventie & Verzuim met oog voor het gezond worden en houden van jouw mensen en een team Salaris & Advies met alle kennis als het gaat om beloning, automatisering en wet- en regelgeving. Samen helpen ze jouw organisatie vérder

Voor jouw organisatie zijn een efficiënte bedrijfsvoering en gestroomlijnde werkprocessen essentieel. Daarmee kun jij blijvend inspelen op de wensen en eisen van jouw klanten. De specialisten van TLA zijn kenners als het gaat om efficiency, procesoptimalisatie en automatisering. Met die combinatie geven ze je grip op jouw financiën, betrouwbare managementinformatie en IT-advies. Zo ga jij van harder naar slimmer werken.

Presteren, hart voor de zaak, oog voor de mens, als ondernemer weet jij hoe je het verschil maakt in jouw branche en werk. Maar het kopen of verkopen van een bedrijf is voor jou geen dagelijkse kost. Dan is het prettig om te kunnen vertrouwen op specialisten die als geen ander weten hoe je een strategisch plan opzet en goede deal sluit. Met Stolwijk vanWijk heb jij een ervaren persoonlijk adviseur achter je staan en vergroot je jouw kans op een succesvolle overname of fusie.

Als ondernemer weet je dat succes kan worden afgewisseld door zorgen. Merk je dat je de controle over jouw bedrijfsvoering en financiën niet meer geheel in handen hebt? Dan is het tijd voor verandering. Deel je zorgen en gedachten met een ervaren specialist. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt jou, wanneer jouw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders. Dat schept helderheid en rust.

Als bestuurder, manager of beleidsmedewerker moet jij scherpe keuzes maken. De druk is hoog: meer vraag, minder mensen en budget en de publieke opinie weegt zwaar. Wat is dan voor jouw organisatie de weg naar efficiënt en effectief resultaat? Legitiem, kwalitatief, transparant en met oog voor de mens? Reken op de ervaren publiek domein-specialisten van Stolwijk Publiek Advies voor beleids- of organisatieadvies, project- of programmamanagement en het smeden van succesvolle samenwerkingen.

Eén partner voor bedrijfsadvies in de breedste zin

Op zoek naar een kundig en ervaren adviseur bij wie je terechtkunt voor financiële, bedrijfskundige, economische én personeelskundige vraagstukken? Met slagkracht en de achtervang van een grotere organisatie maar alsnog met volop persoonlijke aandacht? Iemand die jouw organisatie écht kent? Bel of mail ons.