Skip to main content

e-HRM-adviseur

Wil jij aan de slag met het digitaliseren van jouw HR-processen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn haal je de expertise in huis om het maximale uit e-HRM te halen voor jouw bedrijf. Onze adviseurs helpen jou met het kiezen, inrichten, implementeren en onderhouden van jouw e-HRM-systeem.

Wil je meer weten over wat e-HRM kan betekenen voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze e-HRM-adviseurs.

Waarom een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn?

E-HRM-adviseurs van Vitacon Luteijn werken vanuit de vraag: wat is jouw uitdaging en waar wil jij naartoe groeien? Passend bij jouw verwachtingen en doelstellingen richt je met onze e-HRM-adviseurs jouw (nieuwe) e-HRM systeem zo in dat de technologie werkt voor jouw organisatie.

Onze e-HRM-adviseurs zijn op de hoogte van de mogelijkheden van verschillende HR-programma’s en hebben uitgebreide ervaring op het gebied van keuze en inrichting van verschillende systemen. Met kennis en expertise helpen de e-HRM-adviseurs met de overgang van de oude situatie naar de gewenste nieuwe situatie. Met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn ben je verzekerd van een doordacht en soepel proces, gericht op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Met de e-HRM-adviseurs van Vitacon Luteijn:

 • ben je verzekerd van de best passende oplossing voor jouw organisatie
 • is e-HRM-expertise altijd binnen handbereik
 • benut je de mogelijkheden van e-HRM optimaal

Een passende oplossing voor jouw organisatie

Of je nu nieuw bent op het gebied van e-HRM en zoekt naar een systeem dat past bij jouw organisatie, of wel over de software beschikt, maar niet over de kennis: Vitacon Luteijn heeft een passende oplossing voor jouw organisatie. Samen met onze e-HRM-consultants kies jij het juiste pakket. Zij begeleiden bij de implementatie van de gekozen software of helpen jou de software zo in te richten dat deze naadloos aansluit op de wensen en doelen van jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan:

 • het inrichten van eigen formulieren en processen
 • werken met eigen templates en logo
 • De juiste medewerkers automatisch betrekken in het proces
 • Medewerkers zelf basisgegevens laten wijzigen
 • Het digitaal ondertekenen van documenten
 • Optimalisatie van in-, uit- en doorstroom van medewerkers tot onboarding-acties

e-HRM expertise binnen handbereik

Als onderdeel van onze service houden onze e-HRM-adviseurs cao-ontwikkelingen voor jou bij. Ook controleren wij periodiek jouw pensioennota. Als je ergens tegenaan loopt, kun je altijd contact opnemen met onze gratis helpdesk. Zij helpen je verder met salaris- en systeemtechnische vragen. Met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Expertise is binnen handbereik!

Kennis van alle mogelijkheden

Voor ieder HR-proces is er een e-HRM-oplossing. Maar welke systemen, software en tools zijn de beste keuze voor jouw organisatie? Vitacon Luteijn heeft kennis en expertise van alle mogelijke oplossingen.

Vitacon Luteijn werkt voor veel van haar klanten met NMBRS en Daywize, maar heeft kennis in huis van de meeste soorten e-HRM-systemen in de markt. Zoals ADP, Unit4, Exact of Afas Profit. Ook als je al over software beschikt, maar deze nog niet optimaal gebruikt, kunnen onze e-HRM-consultants jou helpen om er meer uit te halen en het goed in te richten. Onze adviseurs verkopen jou geen software, maar een e-HRM-oplossing die aansluit op de wensen van jouw organisatie.  

 

Wat kun je van een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn verwachten?

 • Met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn werk je, vanuit de visie van jouw organisatie, toe naar het beste resultaat
 • Persoonlijke begeleiding bij pakketkeuze, implementatie en onderhoud van jouw e-HRM-systeem
 • Kennis en expertise over de meest gebruikte software binnen e-HRM
 • Altijd up-to-date kennis op het gebied van CAO- en pensioenwijzigingen
 • Onze helpdesk helpt jou verder met je salaris- en systeemtechnische vragen
 • Diepgang, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk

Wil jij ook met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn aan de slag?

Wil jij efficiëntere HR-processen? Ga dan aan de slag met de inrichting of optimalisatie van een e-HRM-systeem samen met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn.  Zij helpen jou verder met iedere stap van het proces. Van de juiste keuzes maken, tot het implementeren en onderhouden van jouw e-HRM-systeem.

Benieuwd wat onze e-HRM-adviseurs voor jou organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.