Skip to main content

Personeelsinformatiesysteem

Door de tijd heen kunnen gegevens van medewerkers op allerlei plaatsen terecht komen. Gescande contracten, een spreadsheet met verlofaanvragen, een bestand met adresgegevens, salarisspecificaties in een ander systeem. Kortom, personeelsgegevens zijn in veel organisaties niet gedigitaliseerd en gecentraliseerd.

Niet alleen ontbreekt al snel het gevoel van controle, ook kosten administratieve taken zo veel tijd. Bovendien is het lastig zo aan de AVG te voldoen. En wat als er een ongeluk gebeurt of een medewerker wordt plotseling heel erg ziek? Dan wil je snel contact opnemen met de partner of familie. Weet jij die contactgegevens direct te vinden?

Liever heb je alle gegevens centraal. En biedt je medewerkers de mogelijkheid zelf hun gegevens in te zien en bepaalde gegevens zelf aan te kunnen passen. Dit kan met een digitaal personeelsinformatiesysteem. Ben jij op zoek naar een personeelsinformatiesysteem dat past binnen jouw organisatie? Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies.

Wat is een personeelsinformatiesysteem?

Met een personeelsinformatiesysteem beheer je de gegevens van medewerkers. Denk hierbij aan:

 • persoonsgegevens
 • beoordelingsgegevens
 • autorisatiegegevens
 • tekenbevoegdheden
 • opleidingsgegevens
 • digitale pasfoto’s
 • functiegegevens (benaming, niveau, afdeling)
 • documenten, zoals contracten
 • gemaakte afspraken

Wat zijn de voordelen van een personeelsinformatiesysteem?

Met personeelsadministratie software is het verwerken van wijzigingen in persoonsgegevens niet alleen de taak meer van HR-managers, maar wordt iedereen bij dit proces betrokken. Zo heeft iedereen, die daartoe bevoegd is, altijd inzicht in up-to-date gegevens en zijn HR-managers minder belast met administratie.

Bovendien zorgt een goed personeelsinformatiesysteem ervoor dat alle gegevens makkelijk te vinden en te beheren zijn.

Vitacon Luteijn helpt graag bij het inrichten van een personeelsinformatiesysteem die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen, functiegebouw, terminologie en processen. Een oplossing die past bij jouw organisatie, waarin jouw managers en medewerkers zich herkennen.

Personeelsinformatiesysteem Nmbrs

Vitacon Luteijn adviseert over welk personeelsinformatiesysteem het beste past bij jouw organisatie. Daarbij staan de doelstellingen van jouw organisatie centraal.

Een van de opties is het personeelsinformatiesysteem . Deze beschikt over een groot aantal basisfunctionaliteiten, waarmee je jouw personeelsinformatie volledig digitaal kunt bijhouden.

Onze e-HRM-adviseurs begeleiden het traject. Zij denken mee over wat je wilt bereiken. De techniek is daaraan altijd ondersteunend en sluit perfect aan op de processen die je wilt doorlopen. Daarnaast helpt Vitacon Luteijn met de implementatie van het pakket, zodat jij straks zorgeloos alle personeelsinformatie digitaal en centraal kunt beheren.

Waarom een personeelsinformatiesysteem inrichten met Vitacon Luteijn?

 • De e-HRM-adviseurs hebben volledige focus op e-HRM en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden
 • Diepgang, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak
 • Een eigen personeelsinformatiesysteem, Nmbrs is beschikbaar
 • Persoonlijke begeleiding bij pakketkeuze, implementatie en onderhoud van jouw personeelsinformatiesysteem
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk

Wil jij ook iedereen betrekken bij personeelsmanagement via een personeelsinformatiesysteem?

Ben jij op zoek naar een personeelsinformatiesysteem dat past binnen jouw organisatie? Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies.