Skip to main content

Accountant voor het mkb

Als mkb-ondernemer weet je dat gestroomlijnde financiële processen en een gedegen administratie cruciaal zijn voor het succes van jouw bedrijf. Toch ben je vaak druk met andere zaken of liggen je talent en hart elders in het bedrijf

Een accountant voor het mkb, die specialist is in jaarrekeningen, administratie, rapportage en efficiënte (online) boekhoudsystemen komt dan goed van pas. Zeker als die specialist collega-specialisten heeft die je kunnen voorzien van onder andere fiscaal advies en salarisadministratie op maat.

Hulp nodig bij het inrichten van jouw financiële processen, efficiëntieslagen maken en zo op kosten besparen? Bel of mail ons.

Accountant voor mkb in de breedte

Ons specialistenteam is nauw betrokken bij het inrichten van de financiële processen en systemen voor mkb-bedrijven. Bovendien zijn we als geen ander thuis in de uitvoering van bijvoorbeeld jaarrekeningen en (online) administratie. Kies een van de specialismen als je wilt ontdekken wat jouw voordeel is van de specifieke kennis en ervaring.

Waarom Stolwijk Kelderman als accountant voor mkb?

Met ons als jouw accountant voor mkb beschik je over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiën en fiscaliteit. Wij gaan met jou voor juistheid en volledigheid van je cijfers, efficiëntie én kostenbesparing.

Dit kan veel verder gaan dan sec jouw administratie:

  • Inrichten en beheren van (online) financiële processen
  • Optimaliseren van bedrijfsprestaties
  • Begeleiding bij strategische financiële beslissingen
  • Opstellen van prognoses en budgetten
  • Verbeteren van cashflowbeheer
  • Identificeren en aanpakken van financiële risico’s
  • Voldoen aan alle actuele wet- en regelgeving

 

Alles bij elkaar levert dit je concrete data en waardevol financieel advies op maat op. Daarmee kun jij beter gefundeerde beslissingen nemen.

Accountantscontrole voor controleplichtige mkb-bedrijven

Ben je controleplichtig, dan is een accountantscontrole  door een account voor het mkb een belangrijk onderdeel van jouw financiële administratie. De controle geeft jou en stakeholders, zoals investeerders, financiers en crediteuren, zekerheid over de financiële gegevens van je onderneming. Onze accountants gespecialiseerd in het mkb kunnen de accountantscontrole voor je uitvoeren en de jaarrekening certificeren met een controleverklaring.

Subsidie-advies voor het mkb

Innoveert jouw bedrijf met technologie of juist op sociaal vlak? Richt jouw organisatie zich op duurzaamheid of internationalisering? Initieer je samenwerking tussen het bedrijfsleven, overheid en onderwijs- en/of kennisinstellingen? Dan is er een reële kans dat je in aanmerking komt voor een subsidieverstrekking. Samen kunnen we de slagingskans van jouw subsidieaanvraag beoordelen en je begeleiden in het verdere subsidietraject. Vraag ons er gerust naar.

Met zekerheid over cijfers stuur jij naar succes

Jouw financiële processen zo inrichten dat je inzicht krijgt in data en efficiënter kunt werken? Alles op orde houden, zodat jij kunt focussen op het succes van je kernactiviteiten? Bel of mail ons.