Skip to main content

Advies Vennootschapsbelasting

Waarom fiscale advisering door Stolwijk Kelderman?

Wij helpen je graag om al je fiscale kansen en mogelijkheden te benutten bij de aangifte vennootschapsbelasting en zo je belastingdruk op correcte wijze te verlagen.

 • Optimale samenwerking met onze accountants.
  De zekerheid van het beste van twee specialistische werelden, samengebracht in één professioneel eindproduct
 • Altijd op de hoogte
  Onze adviseurs kennen de regelgeving, informeren je over belangrijke wijzigingen en begeleiden je bij fiscale vraagstukken die jouw onderneming aangaan
 • Persoonlijke begeleiding
  Jouw vertrouwde adviseur helpt je waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Samenwerken aan een optimale aangifte vennootschapsbelasting

Je bent verplicht om ieder jaar aangifte te doen voor de Vennootschapsbelasting. Zo mogelijk al tijdens de interim controle en in overleg met onze accountants, beoordelen wij samen met jou het fiscale resultaat. Vervolgens is het de kunst om correct aangifte te doen, maar jouw belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door alle fiscale kansen en mogelijkheden te benutten en te verwerken in jouw jaarrekening. Jij mag je dus verzekerd voelen van het beste van twee specialistische werelden, accountancy en fiscaliteit, samengebracht in een professioneel eindproduct.

Specialistisch advies vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is een complex fiscaal gebied. Dit fiscale gebied kent vele gunstige faciliteiten, maar ook een scala aan anti-misbruik bepalingen. Onze adviseurs kennen de regelgeving, informeren jou over belangrijke wijzigingen en begeleiden jou bij fiscale vraagstukken die jouw onderneming aangaan.

We adviseren onder andere op het gebied van:

 • de deelnemingsvrijstelling
 • de fiscale eenheid
 • verliesverrekening
 • transfer Pricing

Contact met een fiscaal specialist?

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Een specialist op het gebied van vennootschapsbelasting staat je graag te woord.