Skip to main content

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling

Coaching is een goede manier om aan persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling te werken. Een coach houdt jouw medewerkers een spiegel voor, zodat ze sneller en makkelijker inzien welke stappen ze kunnen zetten om verder te komen.

Wil jij jouw medewerkers helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Wij hebben een grote poule van coaches beschikbaar, zodat er altijd sprake is van een goede match. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Coaching als hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling

Medewerkers die in ontwikkeling blijven zijn vaak gelukkiger in hun werk. Gemotiveerd en tevreden personeel zorgt voor een grotere productiviteit. Het is dus zowel voor jouw medewerker als voor jou als werkgever zeer waardevol om te investeren in coaching.

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling geeft meer zelfinzicht. We houden jouw medewerker eerst een spiegel voor. Het kan lastig zijn voor de medewerker om geconfronteerd te worden met het eigen gedrag. Maar van daaruit kunnen wij helpen persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Onze coaching helpt medewerkers om hun grenzen te verleggen, zelf de regie te nemen en een andere houding aan te nemen.

Onze coaches richten zich op:

 • weten (bewustwording)
 • willen (gemotiveerd zijn om te veranderen)
 • kunnen (vaardig zijn om het nieuwe gedrag toe te passen)
 • doen (toepassen in de praktijk)

Vormen van coaching door Vitacon Luteijn

Vitacon Luteijn is specialist en totaalaanbieder op het gebied van HR. We bieden daarom ook verschillende vormen van coaching voor persoonlijke ontwikkeling aan.

Eén op de zes medewerkers heeft te maken met burn-out klachten. De kans bestaat dus dat ook een van jouw medewerkers kampt met deze klachten.

De begeleiding van Vitacon Luteijn is gericht op fysiek en psychisch herstel bij burn-out klachten als gevolg van het werk. Het doel is om inzicht te krijgen in de factoren die de burn-out klachten bij jouw medewerker veroorzaken en die bijdragen aan de overbelasting.

Signaleer je klachten bij jouw medewerker die kunnen leiden tot een burn-out? Onderneem dan actie. Door bewustwording en een andere kijk op bepaalde (werk)situaties kan jouw medewerker het gedrag of opvattingen aanpassen.

Ook het topkader van jouw organisatie kan bij Vitacon Luteijn terecht voor ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling met behulp van coaching. Onze coaches hebben ruime ervaring in het samenwerken met de top van diverse organisaties. Managers in jouw organisatie die een kritische sparringpartner zoeken zijn bij ons aan het juiste adres.

De coaches van Vitacon Luteijn ondersteunen jouw managers bij visieontwikkeling, het krijgen van meer zelfinzicht en het versterken van persoonlijk leiderschap.

E-coaching is een online variant van coaching. Omdat er fysieke afstand bestaat tussen de medewerker en de coach kan het makkelijker zijn om persoonlijke zaken te bespreken. Het voelt als het ware veiliger, omdat je niet bij elkaar in dezelfde ruimte zit.

E-coaching kan zeer doeltreffend zijn. Het kan jouw medewerker helpen bewuster bezig te zijn met gedachten, gevoelens en behoeften. Bovendien biedt e-coaching een oplossing als fysieke afspraken niet mogelijk zijn. We beschikken over een compleet online platform waarin we opdrachten klaar kunnen zetten en gesprekken kunnen voeren.

Waarom werken aan persoonlijke ontwikkeling met een coach van Vitacon Luteijn

 • Wij hebben een grote variëteit aan testen die helpen meer zelfinzicht te krijgen, zodat vanuit bewustwording verbetering plaatsvindt
 • Wij hebben verschillende HR-expertises in huis, zo is er altijd een specialist die bij jouw vraagstuk past
 • Flexibele HR-oplossingen die passen bij jouw organisatie
 • Onze specialisten zijn altijd up-to-date wat betreft actuele kennis en kunde
 • We hebben oog voor de organisatie en de medewerker
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk
 • Verschillende coaches, passend bij de behoeften van de medewerker, aanvullend assessments [link] voor meer zelfinzicht. Jarenlange ervaring. We zijn in staat spiegel voor te houden (stevige coach) Redeneren vanuit de werknemer.
 • Diepgang, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak
 • Sterk in Oost-Nederland met bezoeklocaties in Doetinchem, Zevenaar en WijchenOntdek ook wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van loopbaanbegeleiding en outplacement.

Meer weten over de coachingmogelijkheden van Vitacon Luteijn?

Wil jij investeren in gelukkigere, gemotiveerdere en productievere medewerkers? Kies voor coaching voor persoonlijke ontwikkeling van Vitacon Luteijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.