Skip to main content

Van zorgen terug naar jouw zaken onder controle

Ben je ondernemer, dan weet je als geen ander dat er geen garantie voor succes is en er na goede tijden toch zorgen kunnen ontstaan. Het is zaak die zorgen niet de overhand te laten nemen en het tij te keren. Of misschien heb je het gevoel dat bedrijfsonderdelen niet meer passen bij jouw visie en dat je de controle kwijt bent? Dan is het hoog tijd voor een andere aanpak.

Stolwijk Pietersberg is partner in bedrijfsadvies en herstructurering en kan jou ondersteunen met kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk.

Meer weten? Bel of mail ons.

Een partner die je weer in control helpt

Stolwijk Pietersberg analyseert, structureert, maakt onderbouwde plannen en betrekt jou hier actief bij. Waar nodig bespreken we een plan van aanpak met belanghebbenden, zoals investeerders, aandeelhouders, personeel, enzovoort. We durven de vinger op de zere plek te leggen, maar altijd goed onderbouwd een op een menselijk manier. Zo zorgen we samen voor positieve energie en waarborgen we acceptatie in alle gelederen.

Een partner die je in control helpt

Vraag jij je af of jouw organisatie nog wel optimaal draait? Zie je verbeterpunten en heb je hulp nodig om ze in uitvoering te brengen? Of ben je misschien helaas (even) de controle kwijt en is verandering een must? Bel of mail ons.