Skip to main content

Due diligence voor inzicht in waardebepalende factoren

Waarom een due diligence onderzoek door Stolwijk vanWijk?

  • Buy-side due diligence
    Krijg tijdens een aankoopproces mogelijke risico’s inzichtelijk en ontdek hoe je deze kunt minimaliseren met garanties en vrijwaringen in de koopovereenkomst.
  • Sell-side due diligence
    Kom beter beslagen ten ijs in het verkoopproces, met goede argumenten in handen en de kans om eventuele aanpassingen op voorhand door te kunnen voeren.
  • Je bent op alles voorbereid
    Bouw op onze jarenlange ervaring met financieel due diligence, fiscaal due diligence en HR due diligence, zodat je voorbereid bent op alle mogelijke vragen van een potentiële koper.

Meten is weten, een due diligence onderzoek geeft antwoord aan koper en verkoper

Overweeg je een due diligence onderzoek uit te (laten) voeren, dan heb je ongetwijfeld vragen of specifieke wensen. Je wilt immers dat het onderzoek alles omvat en dat het je de juiste informatie geeft om keuzes voor risicobeheersing en waardebepaling op te kunnen baseren. Welke due diligence onderzoeken zijn er? Wat omvatten ze? En hoe ga je ze in jouw voordeel inzetten?

We hebben de hoofdpunten voor je op een rij gezet. Klik en lees. Daarna nog vragen of wil je jouw individuele situatie graag persoonlijk bespreken met een van onze overnamespecialisten? Bel of mail gerust. Wij zijn er voor je.

Wat koop je nu daadwerkelijk?

Krijg inzicht in de belangrijkste waardebepalende factoren, neem contact met ons op.