Skip to main content

De Register Valuator: jouw specialist in waardebepaling

Waarom samenwerken met Stolwijk vanWijk bij bedrijfswaardering?

  • Professionele specialist
    Bouw op ons specialisme in waardebepaling van ondernemingen. We zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).
  • Multi inzetbaar
    Optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als mediator. Jij kiest zelf waar je onze Register Valuators voor inzet.
  • Bindend advies

Bij onenigheid over de waarde van aandelen biedt een bindend advies van een Register Valuator uitkomst.

Waarom een Register Valuator?

Schakel je ons in voor een waardebepaling van een onderneming, dan gaan onze Register Valuators grondig voor je te werk. Een Register Valuator (RV) is een financieel deskundige, met als specialisatie ‘business valuations’, waardebepaling van ondernemingen.

Geregistreerd specialist in bedrijfswaardebepaling

Waarom je er verstandig aan doet om een waardebepaling door een Register Valuator uit te laten voeren? De beroepstitel Register Valuator mag je alleen voeren als je bent opgenomen in het register van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV). Daar gaat een intensieve tweejarige postdoctorale opleiding aan vooraf. Bovendien bevraagt het NiRV elke Register Valuator uitvoerig, om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan de kennis- en kwaliteitseisen van een professioneel waardebepalingsspecialist.

Voor wie werkt de Register Valuator?

Niet alleen ondernemers en/of DGA’s schakelen onze RV’s in. We werken ook regelmatig voor en met advocaten en notarissen, bijvoorbeeld in geval van een bedrijfswaardebepaling bij een echtscheiding. Je kunt ons inzetten als jouw vertegenwoordiger, als onpartijdig adviseur voor meerdere partijen of zelfs als arbiter/mediator. Zet je ons voor een situatie waarin meningsverschillen spelen over de waarde van aandelen, dan heb je bovendien als voordeel dat je een RV een bindend advies kunt laten uitbrengen.

Een goed onderbouwde waardebepaling van een onderneming?

De Register Valuator is jouw specialist, neem contact met ons op.