Skip to main content

Stolwijk vanWijk – Jouw specialisten in fusie en overname

Wat is de gunstigste exit-strategie bij verkoop van jouw onderneming? Hoe ben je bij de aankoop van een bedrijf verzekerd van een waardevolle acquisitie? Waar vind je geschikte kopers of verkopers? Schakel Stolwijk vanWijk in en wij helpen je waarde te genereren, bijvoorbeeld ook bij de overdracht van een familiebedrijf van generatie op generatie.

Vind je het lastig om te bepalen waar te beginnen of welke stappen te doorlopen? Zeker weten dat je geen kans onbenut laat? We kunnen je van a tot z begeleiden of je zet ons in voor specifieke vraagstukken.

Meer weten? Bel of mail ons.

Cijfers met de menselijke maat

Kies je voor een samenwerking met Stolwijk vanWijk, dan ga je voor een eigen deskundige en ervaren adviseur. We stellen jouw belang centraal, onderbouwen zaken tot in detail en gaan voor een persoonlijke relatie met advies op maat.

Waardegeneratie met Stolwijk vanWijk

Samen met jou zorgen de Stolwijk vanWijk waardegeneratiespecialist dat de uitgangspunten helder zijn. Dit vereenvoudigt het proces. Verder helpen we je met de juridische en bedrijfseconomische aspecten, de bedrijfswaardering, een juiste vraagprijs, enzovoorts. En belangrijk: we gaan met jou voor de juiste timing én tactiek. Onderhandelen is een spel, wie zijn emoties het beste beheerst, wint.

Specialist in aan- en verkoop van een onderneming

Wij vinden een specialistische benadering vrijwel altijd het meest succesvol. Daarom bestaat ons team niet alleen uit onze eigen specialisten in bedrijfsoverdracht en waardegeneratie, maar werken we voor jouw trajecten ook nauw samen met onze partners van Stolwijk Kennisnetwerk. Zo ben jij naast uitstekende aan- en verkoopbegeleiding en bedrijfswaardering ook verzekerd van advies op maat als het gaat om:

Met succes een bedrijf kopen of verkopen?

Profiteer van ons uitgebreide netwerk, ontdek met onze specialisten jouw route naar de beste deal en reken op deskundige begeleiding en jarenlange ervaring. Ben jij ook klaar voor een boost van jouw succes? Bel of mail ons.