Skip to main content

Internationaal fiscaal advies

Waarom internationaal fiscaal advies van Stolwijk Kelderman?

  • Werken en ondernemen in het buitenland
    Onze fiscaal adviseurs zijn op de hoogte van actuele internationale fiscale wetgeving en mogelijkheden. Zij helpen jou waar mogelijk
  • DE-NL berater
    Hulp en begeleiding voor Duitse ondernemers die in Nederland een bedrijf voeren of willen opstarten
  • Persoonlijke begeleiding
    Je vertrouwde adviseur helpt jou waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Fiscaal advies kent geen grenzen

Onderneem of werk je in het buitenland en wil je daarbij zeker weten dat je fiscaal je zaken goed voor elkaar hebt? Onze specialistische adviseurs begeleiden je graag persoonlijk.

Voor ondernemers uit Duitsland die in Nederland een bedrijf voeren of daarmee aan de slag willen, fungeren wij – samen met ons netwerk van specialisten – als DE-NL berater.

Wij helpen je graag verder op weg

Bij alle vraagstukken rondom grensoverschrijdende fiscale zaken zijn wij je graag van dienst. Neem daarom gerust contact op, wij beantwoorden je vragen graag.

Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de internationale kansen en valkuilen. Waar nodig schakelen zij specialisten in vanuit Stolwijk Kennisnetwerk. Of zo nodig een buitenlands kantoor. Altijd afgestemd op wat het best past bij jou en jouw situatie.

Contact met een fiscaal specialist?

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Een specialist op het gebied van famielierecht en erfrecht staat je graag te woord.