Skip to main content

Stolwijk Kelderman – Kijk op cijfers, oog voor de mens

In de basis zijn we als specialisten bij Stolwijk Kelderman accountants en fiscalisten. Maar dat gaat nogal snel over cijfers. Alleen cijfers. En wat dat betreft zijn we verre van traditioneel. Voor ons gaat het zeker over cijfers, maar is het de mens die het verschil maakt.

Dus zorgen we ervoor dat je met ons kennis en ervaring in huis haalt in de vorm van een vertrouwde adviseur en met persoonlijke aandacht. En die ondernemende initiatiefrijke adviseur heeft korte lijnen met de rest van Stolwijk Kennisnetwerk. Zo ben jij verzekerd van bedrijfsadvies in de breedste zin: financieel, bedrijfskundig, economisch en personeelskundig.

Meer weten? Bel of mail ons.

Zo bereik je jouw doelen

Een omvangrijke controlepraktijk met WTA-vergunning van de AFM? Hebben we. Ervaren specialisten voor de mkb-praktijk en fiscaal advies? Ook die zijn er. En ja, je kunt er zeker op rekenen dat we werken met vernieuwende real-time processen en digitale middelen. In jouw voordeel, zodat jij risico’s kunt beheersen, kansen kunt grijpen en doelen kunt bereiken.

Daarom gaat onze samenwerking verder dan het ordenen van cijfers en opstellen en (wettelijk) controleren van jaarrekeningen. Met Parttime controlling kun je bijvoorbeeld real-time inzicht krijgen in je financiële situatie en snel tot actie overgaan. En we helpen je alert te zijn en in te spelen op ontwikkelingen zoals big data, blockchain, robotisering en circulaire economie. Alles bij elkaar een integrale aanpak, waarmee we samen met jou inzetten op maximale waarde toevoegen.

Heel Stolwijk Kennisnetwerk staat voor je klaar

We weten dat de markt, jouw klanten en je team constant veranderen. Daarom sturen we waar nodig bij, voorzien je van advies en helpen je om altijd een stap vooruit te zijn. Omdat je daarvoor doorgaans meer nodig hebt dan alleen een specialist in accountancy en fiscaliteit, hebben we onze krachten gebundeld. Via jouw vertrouwde Stolwijk Kelderman-adviseur heb je toegang tot alle kennis en ervaring van heel Stolwijk Kennisnetwerk. Samen maken we graag kennis mét en vóór jou en kun je op ons rekenen voor:

Eén partner voor bedrijfsadvies in de breedste zin

Klaar voor een accountant die meer voor jou doet dan de cijfers? Die jou ziet en hoort en je met zijn kennis en ervaring helpt om maximale waarde aan je organisatie toe te voegen? En die door korte lijnen met andere specialistische collega’s jouw organisatie vérder kan helpen op financieel, bedrijfskundig, economisch en personeelskundig vlak? Bel of mail ons.