Skip to main content

Samen naar een veerkrachtig publiek domein

In de publieke sector sta je momenteel voor flinke uitdagingen. De vraag naar collectieve diensten groeit, maar je middelen en budget voor effectief beleid stijgen niet mee. Dan is het prettig om een ervaren adviseur en sparringpartner aan je zijde te hebben. Stolwijk Publiek Advies helpt je overzicht te scheppen en houden, lijnen uit te zetten en je netwerk uit te breiden. Samen op naar beleid en uitvoering waarmee jij het verschil maakt voor de samenleving.

Meer weten? Bel of mail ons.

Stolwijk Publiek Advies – Krachten bundelen voor veerkracht

Als specialisten in het publiek domein geloven we in de kracht van samenwerking, in gelijkwaardig partnerschap en het samenbrengen van kennis en kunde. Want samen sta je sterker. We kijken daarom naar wat je al in huis hebt, wat er bij jouw organisatie past en hoe wij daar waarde aan kunnen toevoegen, met onze eigen specialisten of met kenners uit ons netwerk.

Ontdek meer over de uitdagingen waarin we samen sterk kunnen staan.

  • Beleidsanalyses en -advies
  • Organisatieadvies
  • Project- en programmamanagement
  • Regionale samenwerking

Van uitdagingen naar kansen voor groei

Zullen we samenwerken aan een duurzaam, inclusief publiek domein? Wil je van uitdagingen kansen maken en jouw organisatie en mensen veerkrachtig leren omgaan met veranderingen? Bel of mail ons.