Skip to main content

Stolwijk Publiek Advies – Specialist in publiek domein

In de publieke sector sta je momenteel voor flinke uitdagingen. De vraag naar collectieve diensten groeit, terwijl de middelen en budgetten die nodig zijn om effectief beleid te ontwikkelen en uit te voeren niet gelijk opgaan. Bovendien speelt de publieke opinie een steeds grotere rol, waardoor efficiëntie en effectiviteit nog belangrijker zijn geworden. Stolwijk Publiek Advies is specialist in het publiek domein en helpt je om de veerkracht van je organisatie te laten groeien en bloeien. Met oog voor de mens, legitimiteit, kwaliteit en transparantie.

Meer weten? Bel of mail ons.

Van en in alle publieke markten thuis

Wij begrijpen dat een publieke sector van groot belang is voor de samenleving. Om het verschil te maken, is het voor jou als bestuurder, manager of beleidsmedewerker nodig om weloverwogen en goed onderbouwde keuzes te maken. En daarin denken en werken we graag met je mee. Reken op onze kennis en ervaring voor beleidsanalyses en -advies, organisatieadvies, project- en programmamanagement en het opzetten van (regionale) samenwerkingsverbanden.

Efficiënt en effectief meer bereiken

Voor ons draait het om daadkracht, vernieuwing, integriteit en verantwoordelijkheid. Dat werkt in jouw voordeel en dat van de burger. Dus ja, we zullen waar nodig een spiegel voorhouden en we durven scherpe vragen te stellen. Zo kom jij tot de kern van jouw uitdagingen en creëren we efficiënt effectieve oplossingen. Daarmee bereik jij meer en kom je vérder.

Publiek advies in de volledige breedte

Onze kracht ligt in onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk. Daarnaast zijn we gedreven, pragmatisch en betrokken bij maatschappelijke vraagstukken. We willen jouw organisatie en cultuur écht begrijpen voordat we aan de slag gaan, zodat we optimaal kunnen bijdragen aan jouw succes.

Met jouw keuze voor ons krijg je bovendien vrijblijvend toegang tot het volledige Stolwijk Kennisnetwerk. Hier vind je specialisten op het gebied van:

Samenwerken aan een duurzaam en inclusief publiek domein

Wil je uitdagingen omzetten in kansen voor duurzame groei? Wil je anticiperen op veranderingen, veerkracht in jouw organisatie stimuleren en verbinding vinden met gelijkgestemden? Bel of mail ons