Skip to main content

Met slimmer werken naar jouw succes

Besparen op kosten, doorlooptijden verkorten, kwaliteit van je diensten verbeteren, jouw mensen voor onnodig repeterende klussen behoeden, het kan allemaal met slim automatiseren en digitaliseren. Zo optimaliseer jij de processen in je organisatie en richten we samen in, dat al doende belangrijke data worden verzameld. Dan kun jij daarna ook nog eens bijsturen op de feiten.

Je weet niet waar je moet beginnen of je hebt wel een idee, maar weet niet hoe dit van plan naar uitvoering te brengen? TLA helpt je vérder. Bel of mail ons.

TLA – Jouw persoonlijke e-fficiencyspecialist

Werk je met TLA dan kun je rekenen op je eigen e-fficiencyspecialist. Die neemt jou efficiëntieboost van a tot z onder zijn hoede of pakt – desgewenst – een specifiek (deel)vraagstuk voor je op. Met kennis van IT en software maar vooral ook met gevoel voor ondernemerschap en de uitdagingen waar jij iedere dag tegenaan loopt.

Zo brengen we eerst de situatie voor je in kaart en komen dan met verbeterpunten en een plan van aanpak. Vervolgens begeleidt onze e-fficiencyspecialist jouw organisatie en mensen bij het implementeren van eventuele actiepunten. Doelgericht maar met begrip voor het feit dat verandering soms even wennen is. Daarom betrekken we jouw mensen waar mogelijk direct in het proces en laten we voordelen graag zicht- en merkbaar in de organisatie landen.

Niet harder maar slimmer werken?

Processen in jouw organisatie stroomlijnen, zodat je sneller kunt werken? Repeterende taken automatiseren en zo de handen en hoofden van medewerkers vrij maken voor andere to do’s? Data verzamelen om te ontdekken wat beter of anders kan? Bel of mail ons.