Skip to main content

TLA e-fficiencyspecialisten – Omdat je niet harder maar slimmer wilt werken

Denk je dat er meer in je organisatie zit, dan je er nu samen met je medewerkers uithaalt? Wil je de tijd en het talent van jouw mensen liever inzetten voor waardevollere taken dan repeterende to do’s? Goed nieuws: Met alle digitale mogelijkheden van nu kun je nog veel optimaliseren. Onze TLA e-fficiencyspecialisten helpen je daar graag bij.

Vind je het lastig om te bepalen waar te beginnen of hoe je jouw mensen hun nieuwe, waardevolle rol kunt laten pakken? Ook daar zijn we voor.

Meer weten? Bel of mail ons.

Met TLA beweeg je soepel naar meer efficiëntie

Bij TLA weten we als geen ander wat procesoptimalisatie voor jou kan doen. Of je nu wilt besparen op kosten, de doorlooptijd van projecten wilt verkorten of de kwaliteit van je diensten wilt verbeteren, het optimaliseren van je processen werkt altijd in je voordeel. Dus brengen we inefficiënties, bottlenecks en mogelijkheden voor verbetering voor je in kaart. Daarna krijg je van jouw persoonlijke TLA e-fficiencyspecialist heldere verbetervoorstellen en kun je rekenen op begeleiding bij het doorvoeren. Dat doen we doelgericht, maar altijd met oog voor de mens achter de cijfers. Zo zorgen we samen voor een soepele overgang en voelbaar voordeel van efficiëntie.

Jouw voordeel van digitaliseren en automatiseren

Lang leve de huidige mogelijkheden van digitalisering en automatisering. Gebruik die twee voor het verzamelen van data en het uitvoeren van repeterende handelingen, zodat je kunt (bij)sturen op feiten en je het werk voor jouw medewerkers minder arbeidsintensief kunt maken. Zo heb je hun handen en hoofd vrij voor andere taken. Dat is goed voor je organisatie, maar ook medewerkers zullen zich er stukken prettiger bij voelen.

Jij kiest jouw eigen e-fficiency

Heb je al ideeën over verbeterpunten? Top! Maar dit is geen must. We kunnen je van a tot z bijstaan: van onderzoeksfase tot de implementatie van slimme software en technologieën en het scholen van medewerkers, maar je kunt TLA ook inschakelen voor specifieke (deel)vraagstukken.

Heel Stolwijk Kennisnetwerk staat voor je klaar

De markt is continu in beweging. Datzelfde geldt voor jouw klanten en eigen team. Daarom sturen we waar nodig bij, voorzien je van advies en helpen je om altijd een stap vooruit te zijn. Omdat je daarvoor doorgaans meer nodig hebt dan alleen een specialist efficiency, digitalisering en automatisering, hebben we onze krachten gebundeld. Met jouw eigen TLA e-fficiencyspecialist heb je daarom ook direct toegang tot alle kennis en ervaring van de andere partners van Stolwijk Kennisnetwerk. Samen maken we graag kennis mét en vóór jou en kun je op ons rekenen voor:

Klaar om slimmer te werken?

Jouw organisatie produceert al zoveel mooie data. Ben je klaar om die in je voordeel te laten werken? En wil je processen optimaliseren, zodat je handen en hoofden vrij hebt om nog meer waarde toe te voegen? Bel of mail ons.