Skip to main content

Financiering van een overname of bedrijfsopvolging

Welke toegevoegde waarde biedt Stolwijk vanWijk bij jouw zoektocht naar de juiste financiering?

  • Volop ondersteuning
    Reken op ons tijdens jouw zoektocht naar en de voorbereidingen voor een financiering voor bijvoorbeeld een overname of bedrijfsopvolging.
  • Gouden netwerk
    Bouw op ons omvangrijke netwerk. Wij brengen je in contact met vertrouwde partijen. Ook als het gaat om het verkrijgen van door banken geëist eigen vermogen.
  • Professionele begeleiding
    Jarenlange ervaring en begeleiding van tal van transacties hebben ons gebracht tot waar we nu staan. Ga voor de hoogste kwaliteit.

Ik ben op zoek naar een passende financiering

Als ondernemer weet jij als geen ander: banken zijn terughoudend als het gaat om het verstrekken van financieringen. Ze stellen hoge eisen en verlangen veel zekerheden. Ook bij financieringen van overnames.

 

Ruime ervaring met financieringsaanvragen

Maar dat hoeft voor jou geen probleem te zijn, want onze adviseurs hebben ruime ervaring met het opstellen van financieringsmemoranda, zijn thuis in de eisen die banken stellen en ze hebben er goede ingangen. Schakel ons in en doe er je voordeel mee.

Gouden netwerk voor financieringen

Een waardevol omvangrijk netwerk kan voor je werken. Zo ook dat van ons. En we zetten het graag voor je in. Ook voor aanwas van voor banken vereist eigen vermogen. We brengen je graag in contact met participatiemaatschappijen en informal investors, die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw onderneming. Aarzel niet om ons naar de mogelijkheden te vragen.

Een passende financiering nodig voor een overname of bedrijfsopvolging?

Wij weten de weg en begeleiden jou, neem contact met ons op