Skip to main content

Advies arbeidsvoorwaarden: alles goed geregeld

Als je personeel in dienst hebt, wil je jouw arbeidsvoorwaarden en salarisgebouw goed geregeld hebben. Want dat creëert rust en duidelijkheid. Deze afspraken leg je bijvoorbeeld vast in een personeelshandboek. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw arbeidsvoorwaarden passen bij jouw organisatie, de wensen van je medewerkers én bij de geldende wet- en regelgeving? Onze experts helpen je met advies over arbeidsvoorwaarden.

  • Advies over arbeidsvoorwaarden
  • Personeelshandboek screenen
  • Wel of geen CAO?

Ontdekken wat voor jouw organisatie en werkgeverschap past? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Waar moet je aan denken bij het opstellen van arbeidsvoorwaarden?

Wij helpen je rust te creëren met duidelijke arbeidsvoorwaarden. Voor je medewerkers én voor jezelf. We bespreken samen de doelstellingen van jouw organisatie én zorgen ervoor dat je HR-beleid hierop aansluit.

In je arbeidsvoorwaarden komen verschillende zaken aan bod. Wat zijn bijvoorbeeld de afspraken over verlof en ziekte? Hoe zit het met overwerken? En welke salaris- en opleidingsperspectieven bied je je medewerkers? Allemaal zaken die je goed op orde wilt hebben.

Wij screenen jouw arbeidsvoorwaarden en personeelshandboek. Voldoen ze nog aan de huidige wetgeving? Maar we kijken ook naar je werknemers: worden zij nog steeds blij van de voorwaarden? Trek je hiermee ook genoeg nieuwe medewerkers aan?

Hoe werkt een personeelshandboek?

In een personeelshandboek leg je afspraken die voor (een groot deel van) je medewerkers gelden, vast. Het dient zo als naslagwerk. Altijd handig om op terug te vallen, voor jou én voor je medewerkers.

Heb je al een personeelshandboek? Dan screenen onze experts deze en passen het waar nodig aan. Natuurlijk kunnen we ook een geheel nieuw personeelshandboek voor je opstellen. Ook adviseren we over het toepassen van de regels en richtlijnen in het personeelshandboek.

Wel of geen CAO?

Soms moet je je als bedrijf ook houden aan de regels uit een CAO. Onze experts beoordelen of dat ook voor jou geldt en begeleiden je bij het eventueel toepassen van deze arbeidsvoorwaarden en afspraken. Zo weet je zeker dat jouw arbeidsvoorwaarden altijd op orde zijn.

Meer weten over arbeidsvoorwaarden? Lees onze blogs!

De voordelen van advies over arbeidsvoorwaarden van Vitacon Luteijn

Het grootste voordeel van samenwerken met de specialisten van Vitacon Luteijn rondom advies over arbeidsvoorwaarden, is dat het je tijd en energie bespaart. Je hoeft niet zelf de complexe en steeds weer veranderende regelgeving in te duiken. Maar er zijn meer voordelen:

  • Onze specialisten zetten een schat aan kennis en ervaring in om voor jouw organisatie het beste advies samen te stellen
  • We nemen het hele proces voor je uit handen of begeleiden je stap voor stap naar een succesvol resultaat: dat scheelt tijd!
  • De specialisten van Vitacon Luteijn zijn dagelijks bezig met arbeidsrecht. Zo heb je altijd up-to-date advies, waarin wij de nieuwste regelgeving meenemen.
  • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk

ouw arbeidsvoorwaarden helder en goed regelen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek met de specialisten arbeidsrecht van Vitacon Luteijn wat voor jou het beste werkt.