Skip to main content

Zorgeloos jouw salarisadministratie uitbesteden

Met personeel in dienst wil je dat jouw salarisadministratie perfect geregeld is. Denk je er over salarisadministratie uitbesteden? Onze salarisprofessionals staan voor je klaar! Met drie handige abonnementsvormen zit er altijd een vorm tussen die perfect aansluit op jouw organisatie en jouw wensen:

 1. Jouw salarisadministratie volledig uitbesteden
 2. Ondersteuning bij jouw salarisadministratie
 3. Zelf je salarisadministratie doen (met ons als back-up)

Ontdekken wat het beste bij jou past? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wat valt er altijd onder salarisadministratie van Vitacon Luteijn?

Welke vorm je ook kiest, als je jouw salarisadministratie uitbesteedt, kun je altijd rekenen op:

 • CAO-ontwikkelingen bijhouden
 • Pensioennota periodiek controleren
 • Gratis helpdesk voor al je salaris- en softwarevragen

Of je nu veel of weinig ondersteuning wilt en daarvoor een groot of juist kleiner budget hebt: bij ons vind je altijd het abonnement dat bij jou past. En wil je het abonnement tussentijds wijzigen? Dan kun je dat op ieder gewenst moment doen!

Salarisadministratie volledig uitbesteden – hoe werkt dat?

Heb je zelf geen tijd óf kennis om je salarisadministratie te doen? Dan nemen onze salarisexperts je dat graag uit handen. Dat betekent: geen uren zwoegen op de administratie en geen dure systemen aanschaffen, maar wel zeker weten dat alles perfect geregeld is.

Kies je voor volledig uitbesteden van je salarisadministratie? Dan kies je voor gemak! Via VitacOnline geef je eenvoudig al je mutaties door. Wij controleren deze en voeren ze door. Je medewerkers kunnen online ook bij hun loonstroken. En natuurlijk kun je zelf de gehele administratie inzien. Denk aan:

 • Salarisstroken
 • Journaalposten
 • Betaaloverzichten
 • Aangiftes loonheffingen

Meer over VitacOnline vind je in onze VitacOnline-infosheet.

Salarisadministratie deels uitbesteden – hoe werkt dat?

Wil je niet de volledige salarisadministratie uitbesteden, maar zelf ook onderdelen verwerken? Dan doen we het samen! Jij zorgt voor de invoer en verwerking van de mutaties en wij controleren of alles correct is. Zo bespaar je kosten ten opzichte van het volledig uitbesteden van de administratie, maar weet je toch zeker dat alles goed geregeld is. Ook kun je alle beschikbare HR-functionaliteiten van de software gebruiken en rapportages inzien.

Salarisadministratie zelf doen – kan dat ook?

Heb je een eigen salarisadministrateur, maar wil je wel gebruikmaken van alle uitgebreide mogelijkheden van onze software én de expertise van onze experts? Kies er dan voor om je administratie zelf te doen. Wij onderhouden dan de software, zorgen ervoor dat alles voldoet aan de actuele wet- en regelgeving en helpen je met het inrichten van je systeem.

Onze professionals staan altijd klaar met advies, tips en ondersteuning en periodiek kijken we samen of de gevoerde administratie nog helemaal correct is. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een back-up voor je administratie, mocht je die een keer nodig hebben.

Waarom kiezen voor Vitacon Luteijn voor het uitbesteden van je salarisadministratie?

 • Met onze drie abonnementsvormen kun je altijd kiezen voor de ondersteuning die bij jouw organisatie past. En groei je door? Dan groeien wij mee!
 • Onze software biedt je allerlei extra’s: je kunt alle HR-functionaliteiten gebruiken en rapportages bekijken
 • Onze salarisexperts kijken verder: we houden CAO-ontwikkelingen voor je bij, controleren regelmatig je pensioennota en je kunt ons altijd bellen voor vragen over je salarisadministratie- en systeemtechnische vragen. Helemaal gratis!
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk
 • De salarisprofessionals van Vitacon Luteijn zijn NIRPA-
  gecertificeerd

Jouw salaris administratie (deels) uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laten we kijken wat het beste bij jou past. Maak het jezelf gemakkelijk.