Skip to main content

Jouw salarisadministratie-software perfect geïmplementeerd

Heb jij jouw salarisadministratie al op orde? De salarisspecialisten van Vitacon Luteijn helpen je bij het implementeren van je salarisadministratie-software. Wij kennen alle toonaangevende systemen door en door. Zo weet je zeker dat je niet alleen gebruik maakt van alle mogelijkheden die het systeem biedt, maar ook dat je altijd voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

 • Compleet implementatietraject
 • Advies over jouw salarisadministratie-sofware

Heb je vragen? Neem contact op met een van onze specialisten

Hoe werkt dat, zo’n compleet implementatietraject van salarisadministratie-software?

De kracht van onze salarisprofessionals? Ze weten álles over de toonaangevende salarissoftware. De mogelijkheden, valkuilen én hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf de software optimaal benut.

Onze specialisten verzorgen het hele proces. Ze zorgen dat de software geïmplementeerd wordt in jouw systemen en richten de software op een praktische manier voor je in. Dat doen we altijd met jouw wensen en criteria als basis. Zodat jij een perfect werkend salarissysteem hebt waar je van op aan kunt.

Onze salarisprofessionals werken met deze salarisadministratie-software:

 • Nmbrs
 • Loket.nl
 • Exact
 • Uni4

Hoe haal ik het meeste uit mijn salarisadministratie-software?

Ben je op zoek naar betrouwbaar én praktisch advies over jouw salarissoftware? Ook dan staan de specialisten van Vitacon Luteijn voor je klaar. We kijken met je mee en zorgen er samen voor dat jij alle mogelijkheden van je software benut.

En wist je dat we niet alleen alles weten over de software en systemen? Ook salaristechnisch hebben we alle kennis in huis. Dat betekent de perfecte balans tussen de mogelijkheden van de systemen enerzijds en de actuele wet- en regelgeving aan de andere kant.

Waarom kiezen voor Vitacon Luteijn voor de implementatie van je salarissoftware?

 • Onze salarisspecialisten hebben veel ervaring met het opstarten en gebruiken van toonaangevende softwarepakketten voor je salarisadministratie
 • We hebben kennis van systemen én van salarissen: we weten als geen ander hoe we de mogelijkheden van systemen kunnen inzetten om te voldoen aan de actuele wet- en regelgeving
 • We maken samen een duidelijk implementatieplan: zo weet je zeker dat jouw wensen en criteria mee worden genomen en wanneer je wat kunt verwachten
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk
 • De salarisprofessionals van Vitacon Luteijn zijn NIRPA-gecertificeerd.

Ook hulp bij het implementeren van je salarissoftware van Vitacon Luteijn?

Heb je vragen, wil je een offerte aanvragen of direct aan de slag met de implementatie van salarisadministratie-software voor jouw organisatie? Neem contact op met een van onze specialisten.