Skip to main content

Met Vitacon Luteijn werken aan goed werkgeverschap

HRM, als het met personeel te maken heeft, dan schaar je het er al snel onder. En dat mag. Doen wij als HRM-kenners ook. Maar dan wel met allemaal ons eigen specialisme binnen mens & organisatie, preventie & verzuim en salaris & advies. Zo helpen we jou die gezonde voedingsbodem te creëren, zodat jouw organisatie en medewerkers flexibel en veerkrachtig zijn en blijven. Want daarmee blijf jij ook in de veranderlijke wereld van vandaag floreren.

Nieuwsgierig naar de vele facetten waarmee je jouw mensen in hun kracht kunt zetten? Ontdekken hoe je talent, gedrevenheid en groei stimuleert en jouw collega’s verbonden en duurzaam inzetbaar houdt?

Wij helpen je graag bij het creëren van de juiste voedingsbodem voor goed werkgeverschap. Bel of mail ons.

Wendbaar en authentiek zijn

Niets zo veranderlijk als de wereld van vandaag. Hoe je daarin floreert? Door wendbaar te zijn. Veerkrachtig en authentiek. Door als organisatie te weten waar je voor staat en waar je naartoe wilt. Zet je daar vervolgens op in met een open mind, menselijkheid en gezonde ambitie, dan trek je de juiste mensen aan: gedreven medewerkers die zich verbonden voelen met jouw organisatie en die openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Jouw “goud”.

Bij Vitacon Luteijn werken we graag samen met jou aan het behouden van dat goud. Met specialisten die jou kunnen bijstaan in:

  • Mens & Organisatie
  • Preventie & Verzuim
  • Salaris & Advies

Jij bepaalt onze rol

Werk je met ons samen, dan bepaal jij zelf welke rol je ons toebedeelt. Zo kun je kiezen voor een integrale aanpak waarbij we jouw organisatie bij alle HR-gerelateerde zaken begeleiden. Of je houdt HRM zelf in beheer en schakelt ons in voor een specifieke hulpvraag.

Welke keuze jij ook maakt, met Vitacon Luteijn kun je rekenen op:

  • Een vlotte, doordachte en doelgerichte aanpak
  • Persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat
  • Oplossingen op maat

Werken aan jouw succes

Een voedingsbodem voor goed werkgeverschap en blijvend succes voor jouw organisatie zien wij in zes facetten:

Hoe wil je dat jouw organisatie zich in de komende tien jaar ontwikkelt? Wij helpen jou een stip op de horizon te zetten en doordachte strategische keuzes te maken. En wij staan naast je wanneer je nieuw beleid implementeert. Samen zorgen we ervoor dat jij duurzaam succesvol kunt ondernemen. Deze strategische en praktische ondersteuning komt tot uiting in onze diensten omtrent organisatieadvies, visieontwikkeling, fusie- en overnamebegeleiding en advies HR-beleid.

In een veranderende wereld is het voor jouw organisatie essentieel om in beweging te blijven. Kies je in dit kader voor behoud van een traditioneel organisatiemodel of juist voor zelforganiserende teams? Vanuit alle HR-facetten zetten wij onze kennis en ervaring in om jouw organisatie te vormen naar jouw visie. Dat doen wij bijvoorbeeld via de inzet van verandermanagement, de diensten van een interim HR– of salarisprofessional, assessments en training.

Hoe kun je vanuit uw leiderschap bijdragen aan de ontwikkeling van een krachtigere en meer wendbare organisatie? Welke vorm van leiderschap past het beste bij jou als persoon? Vitacon Luteijn ontwikkelt op maat vaardigheidstrainingen voor zowel jou als voor jouw (leidinggevende) medewerkers. Waar nodig kun je terugvallen op individuele begeleiding en coaching.

Sterke mensen bouwen aan sterke organisaties. Wat kun jij doen om jouw mensen naar hun volle capaciteit in te zetten? En hoe trek je de juiste man of vrouw aan voor een specifieke functie? Wij helpen je jouw organisatie van binnenuit te versterken door jouw menselijk kapitaal op volle kracht inzetbaar te maken. Bijvoorbeeld via de inzet van een interim HR-professional, werving & selectie, assessments, gedragstrainingen, loopbaanbegeleiding, individuele begeleiding, mediation, verzuimbegeleiding en outplacement.

In sterke organisaties werken niet alleen alle medewerkers gemotiveerd aan het verwezenlijken van heldere, gezamenlijke doelstellingen. Er is ook sprake van een gezonde cultuur, waarin er ruimte is voor leren, ontwikkelen, groeien én het maken van fouten. Een gezonde organisatiecultuur leidt tot minder verzuim, gelukkigere medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Dit bereiken we onder meer via de inzet van een doordacht HR-beleid, arbobeleid, vaardigheidstrainingen, workshops en individuele begeleiding.

Informatie en communicatie zijn belangrijke pijlers onder een duurzaam succesvol HR-beleid. Wij helpen je de juiste software te selecteren voor efficiënt beheer van de salarisadministratie, urenregistratie en het digitale personeelsdossier. Daarnaast helpen wij jou een keuze te maken voor het best passende beoordelingssysteem. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jouw medewerkers hebben overal en altijd toegang tot hun gegevens. En jij richt jouw HR-systematiek zo efficiënt mogelijk in.

Heel Stolwijk Kennisnetwerk staat voor je klaar

Omdat je doorgaans meer nodig hebt dan alleen een specialist in HRM, hebben we onze krachten gebundeld. Via jouw vertrouwde Vitacon Luteijn-adviseur heb je toegang tot alle kennis en ervaring van heel Stolwijk Kennisnetwerk. Samen maken we graag kennis mét en vóór jou en kun je op ons rekenen voor:

Met goed werkgeverschap bouwen aan succes

Op zoek naar een HRM-partij met meer dan één specialisme? Een die liever vraagt, luistert en echt tijd voor je maakt dan een kant-en-klare oplossing van de plank te pakken? Een kenner die ook nog eens korte lijnen heeft naar fiscaliteit en andere financiële specialismen? Bel of mail ons.