Skip to main content

NMBRS support van Vitacon Luteijn, zo haal jij het beste uit NMBRS

Gebruik jij NMBRS, maar haal je er nog niet alles uit? Of is de software nieuw voor jullie en wil je hulp om er wegwijs in te worden? Vitacon Luteijn is NMBRS Certified Professional. Wij hebben de expertise en ervaring om jouw organisatie de NMBRS-support te leveren die jullie zoeken. NMBRS is het meest toegankelijke pakket dat wij aanbieden als e-HRM oplossing.

Wil jij overstappen naar NMBRS? Of gebruik je NMBRS al, maar maak je er nog niet optimaal gebruik van? Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies.

Wat is NMBRS?

NMBRS is het meest toegankelijke pakket dat wij aanbieden als e-HRM oplossing. NMBRS heeft talloze verschillende functies voor HR en payrolling. Met NMBRS kun je jouw HR-processen digitaliseren en optimaliseren. Bovendien maakt NMBRS het eenvoudig alle betrokkenen toegang te geven tot de data die voor hen van toepassing zijn.
Met NMBRS kan jouw organisatie een optimale én efficiënte HR-dienstverlening voeren.

De mogelijkheden van NMBRS HR

Wil je ook operationele HR-taken automatiseren? Dan is NMBRS mogelijk een geschikt systeem voor jouw organisatie. De HR-functionaliteiten binnen NMBRS HR stellen jou in staat om operationele HR-taken te automatiseren en digitaliseren.

Vitacon Luteijn kan je meer vertellen over de mogelijkheden van NMBRS. Op basis van hoe de HR-processen in jullie organisatie nu ingericht zijn, en de wensen die jullie voor de toekomst hebben, kan Vitacon Luteijn adviseren over het gebruik van NMBRS.

Jouw HR-processen helder in beeld

Kiezen jullie voor het gebruik van NMBRS, dan helpt Vitacon Luteijn het pakket optimaal in te zetten voor de organisatie. Eerst brengen wij samen met jouw je HR-processen helder in beeld. Daarna kunnen wij het systeem zo voor jou inrichten, dat je vrijwel niets meer vergeet rondom jouw personeelsbeleid. Bijvoorbeeld:

 • HR-taken automatisch uitvoeren
 • documenten digitaal ondertekenen
 • de juiste collega’s automatisch betrekken in het proces
 • medewerkers voeren zelf wijzigingen in basisgegevens door
 • medewerkers vragen zelf verlof aan en dienen zelf declaraties in
 • stroom van contracten en documenten bij in- en uitdiensttreding automatisch rondzenden en registreren in het dossier

Welke support biedt Vitacon Luteijn op NMBRS?

Vitacon Luteijn geeft de volgende NMBRS support:

 

Vitacon Luteijn werkt al sinds 2015 met NMBRS. Wij kennen alle functionaliteiten en kunnen jou, op basis van jouw wensen en behoeften, voorzien van advies. NMBRS is erg gebruiksvriendelijk en je zult snel de voordelen ervan inzien.

Als jullie besluiten NMBRS te implementeren in jullie HR-proces kunnen wij hierin ondersteunen. Wij helpen jou met het succesvol inrichten van jouw nieuwe software. Het is natuurlijk de bedoeling dat het programma jouw werk makkelijk gaat maken. Dit in één keer succesvol doen, vraagt aandacht en begeleiding.

Door middel van periodieke trainingen en kennissessies leren wij jou steeds meer over NMBRS. Zo kun jij ook het beste uit de software halen. Kom je ergens toch niet uit? Onze gratis helpdesk is bereikbaar voor al jouw vragen.

Werk je eenmaal met NMBRS, dan kan het zijn dat je nieuwe mogelijkheden ziet. Of dat je even niet meer weet hoe je iets moet doen. Kom je er niet uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Waarom NMBRS inzetten met hulp van Vitacon Luteijn?

 • Diepgang, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak
 • De e-HRM-adviseurs hebben volledige focus op e-HRM en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden
 • Al 7 jaar ervaring met NMBRS
 • Wij zijn NMBRS Certified Professional – NCP
 • Persoonlijke begeleiding bij pakketkeuze, implementatie en onderhoud van jouw NMBRS e-HRM-systeem
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk

Wil jij het beste uit NMBRS halen?

Wil jij overstappen op NMBRS? Het traject wordt begeleid door een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn. Zij denken mee over wat je wilt bereiken. De techniek is daaraan altijd ondersteunend en sluit perfect aan op de processen die je wilt doorlopen.

Of gebruik je NMBRS al, maar maak je er nog niet optimaal gebruik van? Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies.