Skip to main content

De parttime business controller als sparringpartner

Ondernemen, managen of besturen kan eenzaam zijn. Hoe weet je of je op de goede weg bent? Je weet veel, maar niet alles. Hoe fijn zou het zijn om dan af en toe te kunnen sparren? Jouw ideeën in de week leggen bij een kenner en een onafhankelijke frisse blik van die kenner richting jou. Dat is wat onze parttime business controller voor jou kan betekenen.

Ideeën toetsen? Inspiratie halen? Inzicht krijgen in risico’s en kansen? Of tips voor het implementeren van efficiency? Bel of mail ons.

Bewust managen geeft je een betere nachtrust

Een parttime business controller als jouw sparringpartner betekent een professioneel expert aan jouw zijde voor het frequent verzamelen en juist interpreteren van betrouwbare managementinformatie. De parttime controller kan je bovendien helpen met het formuleren en doorvoeren van duidelijke acties en de controller fungeert als klankbord voor jou en je team.

Heb je eventuele zorgen? Samen halen we ze uit je hoofd en zetten we ze om naar concrete oplossingen. Waar nodig schakelen we daar extra deskundigen bij in. Want actief werken aan uitdagingen en ze concreet maken geeft rust. Dat slaapt ’s nachts een stuk prettiger.

Parttime business controller maakt je bewuster

Een parttime business controller helpt jou onder andere met inzichtelijk krijgen:

  • Op welke vlakken en hoe je efficiënter kunt werken
  • Waar risico’s liggen en hoe je deze kunt beheersen
  • Waar kansen liggen en hoe je deze kunt grijpen

Jouw parttime controller zorgt daarmee voor een stuk bewustwording. Ook helpt hij of zij je bij het formuleren en implementeren van beleid en het vertalen van dit beleid naar praktische, werkbare acties. Dit leidt tot een beter beheer van je organisatie en uiteindelijk tot rustiger slapen. Je weet immers wat er speelt en ziet dat je gestelde doelen realiseert.

Waarom een parttime business controller van Stolwijk Kelderman?

Jouw parttime business controller van Stolwijk Kelderman is flexibel inzetbaar, op momenten en met een frequentie die jullie samen afspreken. Op afroep extra hulp tussendoor nodig? Ook dat kan. En goed om te weten, naast financiële expertise heeft jouw controller ook kennis van:

Korte lijnen met uitgebreid kennisnetwerk

Onze parttime business controller heeft korte directe lijnen naar alle andere specialismen binnen Stolwijk Kennisnetwerk: accountancy & fiscaal, HRM, arbo & salaris, procesoptimalisatie, business intelligence en IT, fusies & overnames, herstructurering en publiek advies. Dat betekent voor jou – indien gewenst – een volledig geïntegreerde aanpak.

Uitdagingen uit jouw hoofd en in onze handen

Klaar om bewuster te managen? Echt te weten wat er speelt en uitdagingen aan te pakken? Laten we samen optimaliseren in jouw voordeel. Bel of mail ons.