Skip to main content

Bewust managen met parttime controlling

Wil jij je organisatie bewust managen? Met actuele stuurinformatie, procesoptimalisatie en risicomanagement biedt onze parttime business controller jou als ondernemer, manager of bestuurder waardevolle inzichten om efficiënter te werken, kansen te herkennen en bedrijfsrisico’s te beheersen.

Effectief op je doel af? Laten we samen checken wat jouw organisatie daarvoor nodig heeft. Bel of mail ons.

Bewust managen met actuele managementrapportages

Als ondernemer of manager wil je kunnen vertrouwen op actuele informatie om je organisatie effectief te kunnen sturen. Alleen dan kun je bewust managen. Onze parttime business controller helpt je hierbij door slim relevante en actuele informatie te filteren uit de bedrijfssoftware van jouw organisatie.

Rekenen op rapportages en advies

Op regelmatige basis ontvang je een overzichtelijke managementrapportage. En je kunt ook op de business controller rekenen als jouw raadsman of -vrouw als het gaat om:

Samen stippelen jullie de juiste koers uit voor de organisatie en zorgen jullie voor effectieve implementatie. Dat geeft (nacht)rust.

Bewust managen is leren en bijstellen

Concrete voorbeelden van zaken die je met de actuele input van een parttime business controller sneller ziet:

  • Stijgend klantverloop
  • Dalende afzet van een product/dienst
  • Afwijkingen/excessen in projecten
  • Voorraadbeheer
  • Logistieke processen
  • Personeelsinzet

 

Door steeds over de meest actuele informatie te beschikken, kun jij direct inspelen op eventuele veranderingen. Zo beheers je risico’s en grijp je kansen. Dat is bewust managen.

Waarom bewust managen met Stolwijk Kelderman?

Een parttime business controller past goed in jouw strategie. Met deze specialist heb je namelijk flexibel expertise voor bewust managen in huis, op het moment dat jij dit nodig hebt. Onze parttime business controller werkt op afgesproken momenten in jouw bedrijf en is op afroep beschikbaar. En denk aan het voordeel van de korte lijnen die een controller van Stolwijk Kelderman heeft met zijn collega-specialisten op het gebied van:

Meer inzicht slaapt lekkerder

Bedrijfsrisico’s onder controle? Jouw mensen op de juiste plaats? Overall meer inzicht in jouw organisatie? Ga voor een goede nachtrust. Bel of mail ons.