Skip to main content

Risicobeheersing: van uitdaging naar kans

Als ondernemer of manager of heb je continu te maken met risico’s. Wat speelt er in je organisatie? Wat komt er op je af vanuit de markt? Welke van die zaken kunnen van invloed zijn op de continuïteit en het succes van je bedrijf? Het in kaart brengen en structuren kan een uitdaging zijn. Datzelfde geldt voor de daadwerkelijke risicobeheersing.

Risico’s herkennen en managen? Van uitdagingen kansen maken? Bel of mail ons.

Risicobeheersing met een parttime business controller

Jij weet als geen ander dat ondernemen en een bedrijf runnen risico’s met zich meebrengt. Het is aan jou om dan toch zo weloverwogen mogelijk beslissingen te nemen en te sturen. Dat kun je, maar dan wel op basis van actuele bedrijfsinformatie en -prestaties. En een onafhankelijke frisse blik van een ervaren buitenstaander kun je ook goed gebruiken. Onze parttime business controllers kunnen je in al die opzichten van dienst zijn.

Orde op zaken in risicobeheersing

Een parttime business controller van Stolwijk Kelderman is voor jou een sparringpartner voor risicomanagement. Hij of zij schept een structuur voor risicobeheersing en helpt je met onder andere:

  • Debiteurenbeheer efficiënt inrichten
  • Contractbeheer
  • Assurantieportefeuille doorlichten
  • Valutarisico’s afdekken
  • Frauderisico’s verkleinen

Financieel expert

Jouw vaste adviseur is daarbij niet alleen een financieel expert, maar helpt je ook met:

Digitaliseren en automatiseren voor efficiëntie

Ook de mogelijkheden voor verdere digitalisering in jouw bedrijf nemen we onder de loep. Met nieuwe technologieën en automatisering kun je mogelijk efficiënter werken. En wat te denken van je bestaande bedrijfssystemen? Die staan vol waardevolle data, ook voor risicobeheersing. Onze business controller helpt verbindingen te leggen voor de juiste output.

Tijd en geld besparen met een parttime business controller

Zie je op tegen hoge kosten? Dat is niet nodig. Onze parttime business controllers zijn flexibel inzetbaar. Dus je ons alleen in op momenten dat we nodig zijn. Dat is in eerste instantie voor procesoptimalisatie en risicobeheersing doorgaans vaker. Na verloop van tijd kun je echter afschalen, omdat de nieuwe processen en systemen automatisch voor je gaan werken. En uiteindelijk profiteer je nog jaren van de gemaakte efficiencyslagen.

Waarom risicobeheersing met Stolwijk Kelderman?

Een business controller van Stolwijk Kelderman heeft niet alleen oog voor data, maar ook voor de mensen in jouw organisatie. En de controller beschikt over korte lijnen met onze accountants en fiscalisten. Overleg is altijd mogelijk en dat levert je extra sterk advies op. Bovendien heb je met ons direct toegang tot het complete Stolwijk Kennisnetwerk:

Risico’s beheersen en bewuster keuzes maken

Weten welke risico’s je organisatie loopt en hoe je deze kunt managen? Ontdekken hoe je jouw bedrijfsdata hiervoor kunt verzamelen en inzetten? Bel of mail ons.