Skip to main content

Procesoptimalisatie voor efficiënter werken

Vandaag de dag draait alles om efficiënter werken. Daarmee bespaar jij tijd en zorg je ervoor dat je de mensen en middelen in jouw organisatie anders kunt inzetten. Maar welke processen komen in aanmerking voor een efficiencyslag? En hoe maak je ze gestroomlijnder? Een parttime business controller geeft je actueel inzicht met een frisse onafhankelijke blik. Bovendien helpt onze controller je met de vertaalslag van beleid naar praktijk.

Ontdekken waarop jij kunt winnen? Bel of mail ons.

Bedrijfsprocessen onder de loep nemen

Als ondernemer of manager sta je voortdurend voor de uitdaging om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Je wilt efficiënter werken. Een parttime business controller kan hierbij een cruciale rol spelen. Hij of zij brengt niet alleen je huidige werkprocessen in kaart, maar stelt ook kritische vragen over je organisatie, mensen en middelen. Zo beantwoorden jullie samen procesoptimalisatie vragen zoals:

  • Kun je meer bereiken met dezelfde mensen?
  • Kun je hetzelfde kunt doen met minder mensen?
  • Zijn je administratieve en logistieke processen goed ingericht en geautomatiseerd?

Jouw plan van aanpak voor efficiënter werken

Na het in kaart brengen van je organisatie, stelt onze parttime business controller een plan van aanpak voor je op. Niet zomaar een stuk theorie, maar een chronologisch en werkbaar overzicht met heldere verbetervoorstellen gericht op optimale integratie van je administratieve en aanpalende bedrijfsprocessen. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met de veranderingen en resultaatgerichte stappen zetten voor procesoptimalisatie.

Meer dan efficiënter werken: een breed scala aan specialismen

Een parttime business controller is een veelzijdige professional die jou naast het adviseren over efficiënter werken ook kan ondersteunen met:

Flexibel inzetbare partner

De combinatie van financiële kennis en ervaring met procesoptimalisatie maken onze controller tot een extra waardevolle partner in efficiënter werken. En je profiteert van zijn of haar flexibele inzetbaarheid. Een parttime business controller is er op de momenten die jullie samen afspreken en op afroep.

Stolwijk Kennisnetwerk is er voor jou

Wist je dat je met een parttime business controller van Stolwijk Kelderman ook de rest van Stolwijk Kennisnetwerk tot je beschikking hebt? Dat betekent bijna 250 specialisten in:

Op naar een hoger niveau met efficiënter werken

Hoe ga je van ideeën naar concreet beleid voor efficiency? En hoe implementeer je het in je processen en op de werkvloer? Bel of mail ons.