Skip to main content

Digitaal gemak voor efficiënter werken

Internet en software bieden je grenzeloze mogelijkheden voor groei en efficiëntie in je organisatie. Maar waar te beginnen? En hoe blijf je door de bomen het bos zien? Een parttime business controller kan je met ICT-advies op maat helpen om processen in kaart te brengen en te optimaliseren. Zo ben je voor het weet digitaal futureproof en kun je écht efficiënter werken.

Kosten besparen? Tijd overhouden voor andere zaken? Meer inzicht in je bedrijfsvoering? Bel of mail ons.

Onafhankelijk ICT-advies voor efficiënter werken

De sleutel tot efficiëntie ligt vaak verborgen in jouw bestaande bedrijfssoftware. Een goede business controller begrijpt dat tijd en kosten besparen begint met synergie tussen deze systemen. Daarom neemt onze parttime business controller de softwarepakketten van jouw organisatie onder de loep en zorgt ervoor dat je alle mogelijkheden optimaal benut voor efficiënter werken.

ICT-advies voor kostenbesparing en meer inzicht

Efficiënter werken leidt tot besparing van kosten en tijd. Door met onze parttime business controller de administratie van jouw organisatie zoveel mogelijk te automatiseren kun je:

  • Met minder mensen en middelen hetzelfde bereiken
  • Met dezelfde hoeveelheid mensen en middelen méér bereiken

Een ander bijkomend voordeel van optimale en geautomatiseerde administratieve processen is dat je direct toegang hebt tot betrouwbare en actuele managementrapportages. Met dit inzicht in de prestaties van jouw organisatie kun je gefundeerde keuzes maken voor te varen strategie en beleid.

Training: essentieel voor efficiënter werken met software

Voor optimale software-inzet is de juiste training van je medewerkers cruciaal. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je team de benodigde kennis en vaardigheden bezit om de software efficiënt te gebruiken. Met kennisdeling, praktische training of andere middelen. Zo haal je niet alleen het meeste uit je systemen, maar zijn ook de digitale vaardigheden in je organisatie straks op peil.

Waarom efficiënter werken met ICT-advies van Stolwijk Kelderman?

Een parttime business controller van Stolwijk Kelderman is flexibel inzetbaar, op de momenten dat jij hem of haar nodig hebt. En dan hebben we het over meer dan alleen ICT-advies. De controller heeft naast kennis van middelen voor efficiënter werken namelijk ook alles in huis voor:

Specialisten

Bovendien heb je met onze business controller ook direct toegang tot de andere specialisten van Stolwijk Kelderman en Stolwijk Kennisnetwerk:

Automatisering in jouw voordeel laten werken

Weten wat je in jouw organisatie verder kunt automatiseren? Hoe je die processen het beste kunt inrichten voor efficiënter werken? En hoe je gaat voor een optimale uitvoering? Bel of mail ons.