Skip to main content

Met verandering leren omgaan

Door je bedrijfsefficiëntie te optimaliseren maak je jouw bedrijf wendbaar en toekomstgericht. Dat vergt echter verandering en dat roept doorgaans weerstand op. Zet een parttime business controller van Stolwijk Kelderman in als jouw sleutel tot effectief verandermanagement, procesoptimalisatie en risicobeheersing.

Hulp nodig bij het signaleren en doovoeren van veranderingen voor efficiency en om meer ‘in control’ te zijn? Bel of mail ons.

Veranderspecialist voor met verandering leren omgaan

Met een parttime business controller haal je deskundige begeleiding binnen in jouw team zonder dat je de kosten hebt van een fulltime aanstelling. Deze flexibele specialist geeft je praktisch advies over verandermanagement en faciliteert het leerproces voor jou en je team. Zo vergemakkelijk je het implementatieproces en kunnen medewerkers gefaseerd met verandering leren omgaan en voordelen zien.

Verandermanagement: van signalering tot implementatie

Onze parttime business controller is jouw vaste adviseur. Hij of zij helpt bij het signaleren van benodigde veranderingen en vertaalt deze naar praktisch beleid. Op de momenten dat je dit nodig hebt en eventueel extra op afroep. Op maat afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Of het nu gaat om managementrapportage, risicomanagement, procesoptimalisatie, ICT-advies of opbouwend kritisch sparren, de business controller heeft de expertise om het beleid om te zetten in concrete acties en succesvolle implementatie.

 

 

 

 

Waarom met verandering leren omgaan via Stolwijk Kelderman?

De toegevoegde waarde van onze parttime business controller komt ook goed naar voren bij het doorvoeren van digitalisering. Met kennis van ICT- en procesoptimalisatie en met korte lijnen naar onze accountants en fiscalisten zorgt hij of zij voor een naadloze afstemming tussen digitale en financiële processen. Een enorm voordeel voor efficiëntie, effectief risicomanagement en sturen op data.

 

Specialisten

En dan is daar nog de connectie met de rest van Stolwijk Kennisnetwerk. In totaal staan we met een kleine 230 specialisten tot jouw beschikking voor:

Met verandering leren omgaan, zo implementeer je het

Veranderingen voor efficiënter werken doorvoeren? Medewerkers met verandering leren omgaan? Voordelen in plaats van uitdagingen zien? Bel of mail ons.