Skip to main content

Transparantieverslag

Een verrassend veelzijdige adviesorganisaties als Stolwijk Kennisnetwerk is continu in beweging. Dat is niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Wat drijft ons, onze medewerkers en onze partners? Hoe staan wij in het (zaken)leven? Lees ons transparantieverslag en je leert ons (nog) beter kennen.

Wil je naar aanleiding van dit transparantieverslag met één van ons sparren of wil je ons graag persoonlijk beter leren kennen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Waarom dit transparantieverslag?

Stolwijk Kennisnetwerk is betrokken bij diverse initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en rondom andere maatschappelijke thema’s. Daarnaast biedt onze organisatie bewust ruimte aan ontwikkeling van medewerkers, zodat zij zich kunnen ontpoppen tot specialisten die voor klanten waarde toevoegen.

In dit transparantieverslag diepen wij deze en andere thema’s verder – waar nodig ook cijfermatig – uit en laten wij medewerkers in alle openheid hun verhaal doen. Wij willen hiermee meer van onszelf laten zien. Daar voelen wij ons goed bij, we zijn immers trots op onze – in alle opzichten – groeiende organisatie.

Stolwijk Kennisnetwerk

Stolwijk Kennisnetwerk bundelt een aantal kennisgebieden op financieel, bedrijfskundig, economisch en personeelsniveau. Vanuit deze verschillende disciplines hebben wij een 360 graden overview, zodat wij hen beter en vollediger kunnen adviseren.

Onze aanpak helpt ons om al samenwerkend oplossingen te vinden. Dat vormt één van de belangrijkste redenen waarom wij ervoor gekozen hebben om deze netwerkorganisatie verder vorm te geven en nadrukkelijker in de markt te zetten.

De thema’s

In dit transparantieverslag behandelen we een aantal thema’s die voor onze organisatie belangrijk zijn. Wij delen met je op welke manier onze organisatie aandacht aan deze thema’s besteedt, inclusief interessante kengetallen.

Aan elk van de thema’s is een verdiepend interview met mensen uit onze organisatie gekoppeld. Dit maakt dat het transparantieverslag niet alleen een soort van rapportage is, maar ook – zoals dat past bij onze mensgerichte organisatie – een goed beeld geeft van onze persoonlijke betrokkenheid.

Snel bladeren

Blader hieronder door de verschillende thema’s en artikelen heen.