Skip to main content

HR Kenniskring | Maak van ChatGPT jouw nieuwe HR-collega

Als HR professional vervul jij een belangrijke rol in het wendbaar en toekomstbestendig maken van jouw organisatie. Welke uitdagingen komen er daarbij op je af?

Ons vak is volop in beweging en wij willen je graag helpen om het maximale uit jouw werk te halen. Je bent van harte welkom in onze HR Kenniskring. Hierin behandelen we vier keer per jaar diverse interessante HR thema’s.

Wij delen onze kennis met jou en jij krijgt de gelegenheid om je kennis en ervaring te delen met andere professionals in jouw vakgebied. Zo leer je van elkaar en krijg je direct toepasbare, praktische inzichten.

Aanmelden

Data en tijden

Trainers

Kosten

295,- euro excl. btw, voor 4 bijeenkomsten

Locatie

Mercurion 3 | Zevenaar

Thema juni: Maak van ChatGPT jouw nieuwe HR-collega

In onze snel veranderende digitale wereld, waar kunstmatige intelligentie (AI) steeds vaker voorkomt, zijn er talloze mogelijkheden voor iedereen. Zo heb je ongetwijfeld ook al wel eens van gehoord: ChatGPT. De slimme AI-tool. Wist je dat jij als HR-professional hier ook je voordeel mee kan doen? Stel je voor: minder tijd kwijt het schrijven van de perfecte vacaturetekst en altijd iemand beschikbaar hebt om mee te sparren over jouw HR-uitdagingen, dag en nacht. Klinkt goed, toch? Tijdens de komende HR Kenniskring gaan we samen ontdekken hoe ChatGPT jouw HR-werk makkelijker en sneller kan maken.

Jouw resultaat

Na afloop van deze kennissessie:

  • bruist het in je hoofd en zit je vol vakinspiratie
  • zet je steeds weer een volgende stap in jouw ontwikkeling als HR professional
  • weet je hoe je modern HR direct toepast in jouw praktijksituatie
  • zie je in hoe je nóg efficiënter kunt werken
  • heb je kennisgemaakt met interessante vakgenoten; met hen kun je onbeperkt blijven sparren

Doelgroep

De HR Kenniskring is er voor iedereen die een functie of rol vervult binnen HRM. Je bent leergierig en staat open voor het delen van jouw kennis en ervaring. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, diversiteit zien wij juist als een meerwaarde!

Aanpak

Wij organiseren 4 keer per jaar de HR Kenniskring. Je kan op ieder gewenst moment instromen. Schuif je voor het eerst aan? Dan kost de eerste sessie je niets en is deelname vrijblijvend.

Tijdens de sessies stimuleren wij interactie, zodat kennis en (praktijk)ervaring optimaal uitgewisseld kan worden. Het is een principe van ‘halen en brengen’.

Wij houden je tussentijds scherp!

Hoe goed onze HR Kenniskring ook is, aan vier bijeenkomsten per jaar heb je niet genoeg om optimaal op de hoogte te blijven. Daarom ontvang je periodiek infomails met actualiteiten en antwoorden op veel gestelde vragen.

*Als deelnemer geef je aan het eind van elke sessie je input/wensen door als het gaat om thema’s voor volgende bijeenkomsten.

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Sanneke Peters helpt je graag.

Aanmelden voor HR Kenniskring | Maak van ChatGPT jouw nieuwe HR-collega

Ja, ik meld me aan voor de HR Kenniskring op:(Vereist)

Jouw gegevens

Naam(Vereist)
Adres
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief(Vereist)