Skip to main content

Webinar | Actualiteiten arbeidsrecht en lonen

Als HR-professional weet je hoe snel onze sector verandert. Ben je al bij met de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht en loonbeleid? Dit webinar is niet alleen een kans om up-to-date te blijven, maar ook om direct strategisch te handelen op basis van de laatste wetsvoorstellen. Kom erachter hoe deze veranderingen jouw rol als HR-professional beïnvloeden en hoe je deze kennis kan toepassen om jouw organisatie te versterken. In slechts 30 minuten geven salarisadministrateur Luuk Langeveld en juriste Laura van Alst je praktische tips en waardevolle inzichten.

Aanmelden

Data en tijden

Trainers

Kosten

Kosteloos

Locatie

Zoom

Wat gaan we doen?

Tijdens dit interactieve webinar delen jurist Laura van Alst en salarisadministrateur Luuk Langeveld hun kennis over recente wetsvoorstellen en beleidsveranderingen en geven ze praktische tips. Na dit webinar ben je niet alleen volledig op de hoogte  van de nieuwste veranderingen en voorgestelde wettelijke vereisten, maar beschik je ook over de kennis om deze toe te passen in je dagelijkse HR-praktijken.

De topics op een rij:

 1. Inperking concurrentiebeding – Wat betekent dit voor jouw contracten?
 2. Verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties – Maak een eind aan de problematiek van schijnzelfstandigheid.
 3. Vereenvoudiging verlofstelsel WAZO – Begrijp de nieuwe vereenvoudigingen.
 4. Verplichtstelling vertrouwenspersoon – Maak je werkplek veiliger.
 5. Lonen: updates en veranderingen – Overwerkpremies en aanpassingen in minimumloon.

Voor wie?

Ben je een HR-professional, werkgever, of ondernemer en wil je up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in arbeidsrecht en loonbeleid? Wil je de complexe wetgeving en de relevante wijzigingen in loonregelingen (beter) begrijpen? Dan is het webinar “Actualiteiten in arbeidsrecht en loonbeleid” speciaal voor jou! Je leert de nieuwste wetswijzigingen en beleidsupdates begrijpen en wat dit betekent.

Samengevat

 • Webinar | Actualiteiten arbeidsrecht en loonbeleid
 • Datum: 14 mei
 • Tijd: 12:15 – 12:45 uur
 • Locatie: Zoom
 • Presentatoren: Luuk Langeveld en Laura van Alst
 • Kosten: Kosteloos