Skip to main content

HR Kenniskring – Samen ontdekken, inspireren en ontmoeten

Ben je een HR-professional, ondernemer of werkgever op zoek naar frisse inzichten buiten je eigen organisatie of branche? Zoek niet verder! De HR Kenniskring is jouw dynamische platform voor leren, ontmoeten en inspireren. Ongeacht je ervaring, hier is diversiteit onze kracht en jouw voordeel.

De HR-sector is continu in ontwikkeling en wij zijn er om je te ondersteunen zodat je alles uit jouw rol kunt halen. We nodigen je uit om lid te worden van onze HR Kenniskring. Tijdens deze bijeenkomsten, die vier keer per jaar plaatsvinden, bespreken we verschillende boeiende HR-onderwerpen.

Ontdek, groei, en inspireer

Onze kenniskring is speciaal ontworpen om open te staan voor nieuwe visies en het delen van inzichten. Met vier interactieve bijeenkomsten per jaar, gericht op actuele HR-thema’s, bieden we je de kans om niet alleen te leren maar ook je kennis actief te delen met vakgenoten. Deze bijeenkomsten zijn de ideale gelegenheid om praktische tips te verkrijgen die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werk.

Eerste kennismaking gratis

Probeer het zelf! Je eerste bijeenkomst is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ervaar de toegevoegde waarde van onze laagdrempelige en informele sessies en beslis zelf of je je bij ons wilt aansluiten voor een jaar van inspirerende groei.

Lidmaatschap

Voor 295,- euro excl. btw krijg je toegang tot vier verrijkende bijeenkomsten per jaar, gehost op onze  locatie in Zevenaar. Meld je nu aan voor een jaar vol inspiratie en professionele ontwikkeling.

Data 2024

Doelgroep

De HR Kenniskring is er voor iedereen die een functie of rol vervult binnen HRM. Je bent leergierig en staat open voor het delen van jouw kennis en ervaring. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, diversiteit zien wij juist als een meerwaarde!

Aanpak

Wij organiseren 4 keer per jaar de HR Kenniskring. Je kan op ieder gewenst moment instromen. Schuif je voor het eerst aan? Dan kost de eerste sessie je niets en is deelname vrijblijvend.

Tijdens de sessies stimuleren wij interactie, zodat kennis en (praktijk)ervaring optimaal uitgewisseld kan worden. Het is een principe van ‘halen en brengen’.

Jouw resultaat

Na afloop van iedere bijeenkomst:

  • bruist het in je hoofd en zit je vol vakinspiratie
  • zet je steeds weer een volgende stap in jouw ontwikkeling als HR professional
  • weet je hoe je modern HR direct toepast in jouw praktijksituatie
  • zie je in hoe je nóg efficiënter kunt werken
  • heb je kennisgemaakt met interessante vakgenoten; met hen kun je onbeperkt blijven sparren

Wij houden je tussentijds scherp!

Hoe goed onze HR Kenniskring ook is, aan vier bijeenkomsten per jaar heb je niet genoeg om optimaal op de hoogte te blijven. Daarom ontvang je periodiek infomails met actualiteiten en antwoorden op veel gestelde vragen.

*Als deelnemer geef je aan het eind van elke sessie je input/wensen door als het gaat om thema’s voor volgende bijeenkomsten.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer. Bel of mail ons. Natuurlijk geheel vrijblijvend.