Skip to main content
7 augustus 2020

Tijdelijke subsidie NL Leert Door tot en met 31 december 2020

Sinds 1 augustus heeft de overheid € 14 miljoen beschikbaar gesteld voor persoonlijk loopbaan- en ontwikkeladvies voor alle werkenden en niet-werkenden. Heeft u de NOW 2.0 aangevraagd, dan bent u als werkgever verplicht om uw medewerker deel te laten nemen aan een loopbaan- en ontwikkeladviestraject. Lees ook het nieuwsbericht ‘Inspanningsverplichting scholing’. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Loopbaan- en ontwikkeladvies op maat

Vitacon Luteijn heeft jarenlange ervaring met het geven van loopbaan- en ontwikkeladviezen. Tussen nu en 31 december 2020 kunnen wij u de mogelijkheid bieden om dit traject voor uw medewerker bij ons af te nemen met een tijdelijke korting van € 700 per traject. Wij geven loopbaan- en ontwikkeladviezen op maat, afhankelijk van de loopbaanontwikkeling van uw medewerker. De subsidieaanvraag is volledig voor onze rekening.

Gedurende dit traject leert uw medewerker hoe hij of zij de kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten en heeft de medewerker samen met de loopbaanadviseur een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld voor de toekomst.


Heeft u interesse, wacht dan niet te lang. Landelijk kunnen maximaal 20.000 subsidie aanvragen worden ingediend.

Onze loopbaanadviseur Betty Hehamahua maakt graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw medewerker. Voor meer informatie kunt haar bereiken op 06 – 22 34 25 48 of stuur een mail naar b.hehamahua@vitaconluteijn.nl.

 


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?