Maak uw keuze

Onze Corona Helpdesk geeft bruikbaar & actueel advies tijdens de Corona crisis

Direct hulp nodig? 0314-369111

Hoe ondersteunt Stolwijk Kennisnetwerk u tijdens de Corona crisis?

  • De Corona Helpdesk helpt en adviseert

    Onze actueel geïnformeerde specialisten beantwoorden tijdens de Corona crisis uw vragen en komen zo nodig direct in actie

  • Actuele nieuwsvoorziening, ook via nieuwsbrief

    Onderaan deze pagina treft u actuele berichtgeving. Schrijf u in voor onze Corona Nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte

  • Adviezen en tips

    Op deze pagina treft u belangrijke adviezen en tips. Daarmee willen wij u helpen tijdig de juiste beslissingen te nemen

Onze specialist(en)

Onze Corona Helpdesk adviseert u en onderneemt zo nodig direct actie

Als ondernemer of bestuurder staat u voor een grote uitdaging in deze crisistijd. Nu de regering verregaande maatregelen genomen heeft, om het Corona virus te kunnen beheersen, vraagt dit het uiterste van velen van u. Stolwijk Kennisnetwerk heeft een Corona Helpdesk geformeerd, gevormd door zes specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit en personeelszaken (HR). Hun namen, telefoonnummers en e-mailadressen treft u op deze pagina. Zij zijn actueel op de hoogte en direct bereikbaar voor hulp of advies.

Het is goed om te weten dat deze specialisten niet alleen staan. Zij worden achter de schermen geholpen door zo’n 175 zeer diverse specialisten, die à la minute in actie komen om oplossingen te vinden voor de grootst mogelijke vraagstukken en uitdagingen.

 

Steeds actueel

Wij stellen alles in het werk om de informatie op deze pagina – en de hieruit voortvloeiende artikelen en pagina’s – zo actueel mogelijk aan u te presenteren. De overheid zal in de loop van de Corona crisis aanvullende maatregelen en keuzes bekendmaken. Deze zijn mogelijk van invloed op uw situatie. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten.

Nieuwsoverzicht

Onderaan deze pagina treft u een nieuwsoverzicht met verwijzingen naar de meest actuele berichtgeving rondom de Corona crisis.

Nieuws in uw mailbox ontvangen?

Als u dat wenst kunt u zich inschrijven voor onze Corona e-mail nieuwsbrief. U ontvangt verwijzingen naar de meest actuele verwijzingen, tips en adviezen automatisch in uw mailbox.

Corona Nieuws & Tips

Blijf actueel op de hoogte rondom de Corona crisis

Meer informatie

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, kunt u de volgende websites raadplegen:

Disclaimer

Op deze webpagina en in de nieuwsberichten verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover deze webpagina juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van deze webpagina is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.