Skip to main content
23 juli 2020

Eind augustus meer duidelijkheid over derde steunpakket

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft aangegeven dat het kabinet eind augustus de beslissing neemt of er opnieuw steunmaatregelen voor het bedrijfsleven worden getroffen.

De deadline van het huidige pakket aan steunmaatregelen, zoals de NOW, TVL en TOZO, is 1 oktober. Als de maatregelen niet opnieuw verlengd worden, lopen deze dan af.

Volgens de minister is er op dit moment nog veel onzekerheid over het verloop van het corona virus en hoe de economie stand houdt. In augustus krijgt hij cijfers van het CBS, hiermee kan besloten worden of extra steun nog nodig is.

Het kabinet blijft ook de werkgelegenheid in de gaten houden. Samen met sociale partners is er extra aandacht voor om- en bijscholing om mensen beter aan het werk te kunnen houden. Een voorbeeld hiervan is de ‘NL Leert door’-regeling waarover je hier meer leest.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?