Skip to main content
23 maart 2020

Video: 4 antwoorden op vragen over bijzonder uitstel van belastingbetaling

Onze collega’s van de SKN Corona Helpdesk werken veelal thuis. Van daaruit nemen zij video’s op om u snel bij te praten over belangrijke actuele onderwerpen en om u tips te geven.

Roland van Boekel over ‘bijzonder uitstel van belastingbetaling’.

In deze video praat Roland u bij op vier essentiële punten rondom de nieuwe regeling rondom bijzonder uitstel van belastingbetaling. Let vooral ook op zijn antwoord op vraag 4. Daar gaat hij in op het voorkomen van bestuurdersaansprakelijkheid door aanvragen van een verklaring van betalingsonmacht.


Tot slot: lees ook dit artikel over de verruiming van bijzonder uitstel van belastingbetaling en de verklaring van betalingsonmacht.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbriefDISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit memorandum juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit memorandum is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?