Skip to main content
23 maart 2020

Video: 3 Antwoorden op vragen over de NOW regeling

Onze collega’s van de SKN Corona Helpdesk werken veelal thuis. Van daaruit nemen zij video’s op om u snel bij te praten over belangrijke actuele onderwerpen en om u tips te geven.

Robert Paul van Rekum over ‘de NOW regeling’.

In deze video praat Robert Paul u bij op drie essentiële punten rondom de NOW regeling (vervanger van de regeling werktijdverkorting). Daarnaast beantwoordt hij een bonusvraag over de bereidheid van banken om mee te denken over financiering gedurende de Corona crisis.


Tot slot: lees ook dit artikel over de verruiming van bijzonder uitstel van belastingbetaling en de verklaring van betalingsonmacht.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief



DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?