Skip to main content
8 mei 2020

Webinar Impact Analyse

Ondernemend Nederland voelt de gevolgen van de Corona crisis en maakt zich op voor de daaropvolgende economische crisis. Wat is concreet de impact voor uw klanten? Om hier een goed antwoord op te kunnen geven is het van belang dat u (financieel) inzicht heeft in de (huidige) situatie van uw klant en hoe deze geraakt wordt door de crisis.

In dit webinar nemen specialisten Peter Eskes en Guus Pieters u aan de hand en geven zij tips en tricks hoe u de impact voor uw klant het beste in kaart kan brengen. Daarnaast wordt toegelicht hoe u tot een actieplan komt voor de korte en de middellange termijn. Om zodoende een concreet toekomstperspectief voor de onderneming neer te zetten.

Lees hier meer over het webinar en meld u direct aan voor de eerst volgende webinar op maandag 11 mei a.s.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief

 


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?