Maak je keuze

Video: 4 antwoorden op vragen over de tweede NOW regeling

27 mei 2020 Corona

De meest recente noodmaatregelen van het kabinet roepen ongetwijfeld vragen bij u op. Onze Corona helpdesk collega Robert Paul van Rekum (accountant) behandelt in deze video vier veel gestelde vragen over de tweede variant van de NOW regeling.

Hij neemt kenmerken, voorwaarden en verschillen ten opzichte van de initiële regeling met u door. Let op: deze eerste regeling (voor maart t/m mei) kunt u overigens nog aanvragen tot 5 juni, aanvankelijk was de sluitingsdatum gesteld op 31 mei.

Heeft u naar aanleiding van deze video behoefte aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van onze Corona helpdesk.Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.


Delen via Social Media