Skip to main content
27 mei 2020

Video: 4 antwoorden op vragen over bijzonder uitstel van belastingbetaling

De meest recente noodmaatregelen van het kabinet roepen ongetwijfeld vragen bij u op. Onze Corona helpdesk collega Roland van Boekel vertelt in deze video over het bijzonder uitstel van loonbelastingbetaling.

Hoe werkt de uitsteltermijn van 3 maanden en op welk moment kunt u het beste verlenging van dit uitstel aanvragen? En hoe gaat de Belastingdienst, gedurende de periode van bijzonder uitstel, om met verrekening van belastingschulden en teruggaven? Roland heeft de antwoorden voor u.

Heeft u naar aanleiding van deze video behoefte aan advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van onze Corona helpdesk.Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?