Skip to main content
8 april 2020

Uitbreiding regeling bijzonder uitstel van belastingbetaling

De regeling voor bijzonder uitstel van betaling van belastingen is uitgebreid. De regeling geldt nu voor alle aanslagen inkomstenbelasting, Zorgverzekeringswet, vennootschapsbelasting, loonheffingen en omzetbelasting (btw), kansspelbelasting, accijns, verbruiksbelasting alcoholvrije dranken, assurantiebelasting, verhuurderheffing, energie- en andere milieubelastingen.

Daarnaast hebben diverse gemeenten en waterschappen fiscale maatregelen getroffen of aangekondigd om ondernemers, die  economische gevolgen ondervinden van de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus, te ontzien.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?