Skip to main content
3 februari 2021

Special Lonen 2021

De Special Lonen 2021 is een handig naslagwerk voor werkgevers en hr-medewerkers.

Deze special bevat actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.

Tevens bevat deze editie actuele cijfers en informatie over de Wet DBA, de auto van de zaak, een mogelijke thuiswerkvergoeding, de WKR en de Wet compensatie transitievergoeding.

De hoofdstukken 7 tot en met 10 in deze special gaan in op diverse corona-gerelateerde maatregelen. Daarbij vinden wij het belangrijk om te vermelden dat er vanuit de overheid vrijwel constant nieuwe aanvullingen op of verbeteringen van (nieuwe) coronaregelingen komen. Het overzicht in deze special is geschreven met de kennis tot en met 26 januari 2021, 20.00 uur. De meest actuele informatie over de diverse corona-gerelateerde maatregelen vind je op de site van onze corona helpdesk.

De eerste versie van de Special Lonen 2021 is op 13 januari gepubliceerd. Inmiddels is er op 28 januari 2021 naar aanleiding van nieuwe coronasteunmaatregelen een Update verschenen. Download hier de Special Lonen 2021 – update.

Terug

Nog niet uitgelezen?