Skip to main content
27 mei 2020

SLIM subsidieregeling voor individuele MKB-ondernemingen

Individuele MKB-ondernemingen kunnen in aanmerking komen voor de zogenaamde SLIM subsidie voor initiatieven gericht op leren en ontwikkelen.

Van 1 tot en met 30 september 2020 kunnen MKB-ondernemingen de SLIM subsidie aanvragen voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen. Denk hierbij aan het onderzoeken van de scholings- en opleidingsbehoeften in uw onderneming. Of het laten ontwikkelen van loopbaanadviezen voor werknemers in uw onderneming. De regeling biedt ook ruimte voor initiatieven gericht op het ontwikkelen of invoeren van een methode die medewerkers in uw onderneming stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

Meer informatie en advies

Wilt u in aanmerking komen voor de SLIM subsidie en zoekt u ondersteuning bij de aanvraag hiervan en/of loopbaanbegeleiding van uw medewerkers? Neem dan contact op met Betty Hehamahua, Talentmanager bij Vitacon Luteijn. Lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Zij is telefonisch (06 2234 2548) en per mail bereikbaar.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?